Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan tipusú pasihoz mentetek...

Olyan tipusú pasihoz mentetek hozzá ( olyan pasival vagytok együtt), amilyen mindigis tetszett?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a férjemet, a legjobb barátom volt, aztán alakult ki a szerelem. El se tudnám nélküle képzelni az életem, mindenben összeillünk, minden remekül múködik, jó a szex, sokat nevetünk, tényleg minden rendben. De... nem olyan tipusú pasi, amilyen nekem bejön. Én szeretem a sötéthajú, férfias arcvágású, borostás, macsós pasikat, ő nem épp ilyen. Persze, nagyon jópasi ő is, de inkább olyan kisfiús, mint férfias. Szőke haj, kerek fej stb. Tényleg imádom, de mikor meglátok és megnézek egy olyan pasit, amilyen nekem tetszett midnigis, állandóan bűntudatom van. Amúgy egy ilyen macsó pasit dobtam miatta, mert őt szerettem.

Ti olyan pasihoz mentetek hozzá, amilyenhez vonzódtatok?

Ha nem, akkor eszetekbejut ez néha? Olyan rosszul érzem magam ematt...

25/N

2011. jún. 20. 08:20
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim válasza:
vissza térve az elözzős válaszomhoz ami a 6 éves kapocsolattal kezdődik.Minden pasi legalábbis a töbség megnézi a jó csajokat.Szerintem természetes ha egy nő is megnézi a jó pasikat.Szerelmet igértem meg hűséget nem pedig vakságot.Néha pont a párom hívja fel a figyelmem,hogy észre vettem-e azt a pasit mert tudja hogy az ilyenek tetszenek.Én is visszonzom neki ezt ha egy alacsony duci lányt látok.Az embernek a cukrászdában is sok minden meg tetszik de ha lenne rá pénze akkor se venné meg mindet nem?Ha a tv-ben látok egy ku....va jó testű pasit azt hangosan meg is szokta jegyezni...meg hogy azért az ő "lángos" hasa is tetszik,de egy kocka has az kocka has. XD
2011. jún. 29. 20:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!