Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan tipusú pasihoz mentetek...

Olyan tipusú pasihoz mentetek hozzá ( olyan pasival vagytok együtt), amilyen mindigis tetszett?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a férjemet, a legjobb barátom volt, aztán alakult ki a szerelem. El se tudnám nélküle képzelni az életem, mindenben összeillünk, minden remekül múködik, jó a szex, sokat nevetünk, tényleg minden rendben. De... nem olyan tipusú pasi, amilyen nekem bejön. Én szeretem a sötéthajú, férfias arcvágású, borostás, macsós pasikat, ő nem épp ilyen. Persze, nagyon jópasi ő is, de inkább olyan kisfiús, mint férfias. Szőke haj, kerek fej stb. Tényleg imádom, de mikor meglátok és megnézek egy olyan pasit, amilyen nekem tetszett midnigis, állandóan bűntudatom van. Amúgy egy ilyen macsó pasit dobtam miatta, mert őt szerettem.

Ti olyan pasihoz mentetek hozzá, amilyenhez vonzódtatok?

Ha nem, akkor eszetekbejut ez néha? Olyan rosszul érzem magam ematt...

25/N

2011. jún. 20. 08:20
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
2%
bocs az elírások miatt ctrl+c ctrl+v miatt vannak. rossz helyen töröltem.
2011. jún. 20. 08:45
 12/51 anonim ***** válasza:
Én nagyvonalakban igen, olyan pasihoz mentem férjhez, amilyenekhez vonzódtam mindig. Nekem eseteim a sötét hajú, kissé olaszos típusú, akár hosszabb hajú pasik. Az én férjem a megismerkedésünkkor pont így nézett ki. Igaz, szemüveges, de olyan jól áll Neki a szemüveg, hogy ez egyáltalán nem zavart és most sem zavar, ráadásul otthon nem is hordja. Most már rövid a haja és talán így még sokkal jobban tetszik. :)
2011. jún. 20. 08:52
 13/51 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező!

Bár én még nem vagyok férjnél, de nekem is az olyan pasik jöttek/jönnek be, mint neked. :)

S mégis, egy teljesen más karakterű férfi iránt epekedek. :)

Ilyen ez az élet, nem minden a külső, mert ha a másik felünkre akadunk, akkor úgyis csak a belső számít. Persze a külső is fontos, de úgy veszem ki, mindkettőnk esetében adott a férfi jó külseje, csak más értelemben. :)

Azt viszont nem értem, hogy emiatt miért van bűntudatod? Kifejtenéd?

2011. jún. 20. 09:11
 14/51 anonim ***** válasza:
16%
Rosszul is érezheted magad. Ne haragudj de ez csakis arra vall, hogy megmenekülésre játszottál. Biztosat akartál, aki elvesz. Most meg rájöttél, hogy hoppá. A tiétek sosem volt igazi szerelem, lángoló szép, az ő részéről lehet, de a tiédről NEM. Te csak megalkudtál, nem volt bátorságod ahhoz hogy egy jóképű nekedtetsző pasival gyere össze. A nők zömének, a barnahajú, barnaszemű macsós pasik tetszennek amúgy. Szóval én a helyedbe addig válnék el, amig nincs gyerek. Hogy is írsz a férjedről? Szőke haj, kerek fej stb. Ő egy tárgy lenne. Pótlékként használod, mert lelkileg érzelmileg műkődik. Ja és testileg, gondolom a szex sem az igazi. Szerintem nagyon elrontottad. Egy idő után neki is le fog esni.
2011. jún. 20. 09:13
 15/51 A kérdező kommentje:

Úristen, utolsó, honnan veszed ezt a sok baromságot, amit írtál? Egyáltalán nincs igazad semmiben. Imádom a férjem és igazi szerelem a miénk, de ezt nem fogom neked és senki másnak se bizonygatni, mert nincs értelme, elég ha mi tudjuk.

Annyi az egész, hogy kicsit bűntudatom van, ha megnézek egy olyan tipusú pasit, mondjuk a TVben. Emiatt el kéne váljak? Felrúgjam a tökéletesen működő kapcsolatomat? Hát azt hiszem, ahoz elmebeteg kéne legyek. Nem, nem pótlék, nagyon megszenvedtünk érte, hogy együtt lehessünk, minketten stabil párkapcsolatot kellett felrúgjunk, mégis megtettük, mert szerettük egymást. Ennek már 5 éve. Azóta boldogan, harmóniában és szerelemben élünk. Hogy jössz te ahoz, hogy ilyeneket feltételezz rólam és a kapcsolatomról? Szánalmas...

2011. jún. 20. 09:21
 16/51 anonim ***** válasza:
6%

"imádom a férjem és igazi szerelem a miénk"

imádod a férjed ,de másik férfira vágysz. igazad van. ez az igaz szerelem jellemzője.

2011. jún. 20. 09:26
 17/51 anonim ***** válasza:
24%

De ha nem az eseted, és ennyire hevesen, meg lelkiismeretfurdalással reagálsz az utcai macsókra...

Végül is még szeretőd lehet. Vagy fesd be a pasid haját barnára. Milyen szerelem az olyan, amiben évek után is azt látod a másikban, szőke haj, kékszem. A valódi érzések felülirják a másik kinézetét, aki szerelmes az még akkor is imádja a másikat, ha nátháspiros az orra, pocakos. De úgy látszik te ezt nem tudod elfogadni. Hogy is írod?Mert ezt te írod:Amúgy egy ilyen macsó pasit dobtam miatta, mert őt szerettem.

Ti olyan pasihoz mentetek hozzá, amilyenhez vonzódtatok?

Ha nem, akkor eszetekbejut ez néha? Olyan rosszul érzem magam ematt. = Szereted a férjed, de nem vonzódsz hozzá. Vagyis ez nem szerelem. Mert a szerelem alapfeltétele: A HATÁRTALAN SZEXUÁLIS VONZÓDÁS, ami az idő előre haladtával hol gyengül, hol erősödik.

2011. jún. 20. 09:27
 18/51 anonim ***** válasza:
56%

Az én "ideálom" a valóban FÉRFIAS férfi volt mindig is, erős ( de nem gusztustalanul kigyúrt izommal ), fekete hullámos haj, zöld szem.

Fiatal koromtól egyik barátom sem nézett így ki.

Majd megtaláltam a férjem, aki mintha az álmaimból lépett volna ki, elbűvölő jelenség.

Na nem ezért szerettem bele, de ez különösen jó dolog.

Ráadásul neki pedig pont az olyan típusú nő az álma ahogy én nézek ki :)

2011. jún. 20. 09:30
 19/51 anonim ***** válasza:
7%

Amúgy meg a válaszom:

Soha az ééééletbe nem mennék hozzá olyanhoz, akibe nem vagyok fülig szerelmes, és nem érzek extravonzalmat. Ez kb. olyan lenne, mintha kidobnám a kukába az életemet. Te is folyton megbánod...

20/51 anonim ***** válasza:

Igen, olyannal vagyok együtt. Nekem mindig is a motoros metálos fazonok tetszettek.

Egyébként meg: hűséget esküdtél, nem vakságot! Nézelődni szabad! ;) Csak több ne legyen belőle...

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!