Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan tipusú pasihoz mentetek...

Olyan tipusú pasihoz mentetek hozzá ( olyan pasival vagytok együtt), amilyen mindigis tetszett?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a férjemet, a legjobb barátom volt, aztán alakult ki a szerelem. El se tudnám nélküle képzelni az életem, mindenben összeillünk, minden remekül múködik, jó a szex, sokat nevetünk, tényleg minden rendben. De... nem olyan tipusú pasi, amilyen nekem bejön. Én szeretem a sötéthajú, férfias arcvágású, borostás, macsós pasikat, ő nem épp ilyen. Persze, nagyon jópasi ő is, de inkább olyan kisfiús, mint férfias. Szőke haj, kerek fej stb. Tényleg imádom, de mikor meglátok és megnézek egy olyan pasit, amilyen nekem tetszett midnigis, állandóan bűntudatom van. Amúgy egy ilyen macsó pasit dobtam miatta, mert őt szerettem.

Ti olyan pasihoz mentetek hozzá, amilyenhez vonzódtatok?

Ha nem, akkor eszetekbejut ez néha? Olyan rosszul érzem magam ematt...

25/N

2011. jún. 20. 08:20
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Nem olvastam az összes hozzászólást, de vannak itt olyan csemegék, hogy csuda. Pl 9:13-as tökéletesen megállapította hogy nem szereted a férjed. Vao,ez ám a tudomány.

Kedves kérdező! Én azt hiszem pontosan megértettem hogy miről írsz. Én sem olyan férfit szeretek aki a zsánerem alap esetben. Nekem bejönnek a magas, nagyon magas barna, testesebb férfiak. Ezeket tartom szexuális szempontból első látásra legizgalmasabbaknak. Ezzel szemben a párom ugyan barna, de nem magasabb nálam, és igen vékony. De ennek ellenére imádom, és nem hagynám ott a külsőleg zsánerem kedvéért, de jól megnézem őket. Sőt a párom is tudja hogy mi a nyerő számomra, és még ő szokott figyelmeztetni, hogy nézd Bébi, ott egy magas pasi, jó lenne neked, igaz?:-) És huncutul mosolyog, mert tudja hogy őt imádom, és maximálisan megbízik bennem. Tehát szerintem nem kell hogy lelkiismeret furdalásod legyen, mert nincs okod rá. Az idióta válaszokkal meg ne törődj, mert egyszerűen nem értették a kérdést. Üdv, 37/nő

2011. jún. 20. 13:33
 42/51 anonim ***** válasza:
0%
Nekem tök mindegy, hogy néz ki, csak pénze legyen.
2011. jún. 20. 14:13
 43/51 anonim ***** válasza:
0%
A 40%os lehurrogott válaszadó vagyok. Ehhez csak annyit hogy az én pasim közölte a kapcsolatunk elején hogy neki a barnahaj,barnaszem,kreol bőrű nők a zsánerei. Hahh és belémszeretett szőkehajjalzöldszemmel fehérbőrrel. A szexuális életünk egy katasztrófa volt, mert mindig úgy gondoltam, a zsánerével kellene kefélnie, nem pedig velem. Mindig pótlékként éreztem magam, pedig imádott,rajongott,szerelmet vallott, de én ugye sosem tudtam volna a zsánere lenni. A kapcsolat 3 évig tartott, és ha feltűnt egy zsánertipusú nő az utcán úgy nézett rá, hogy na. Én is szép voltam, engem is szeretett, mégma is szeret, de én szakitottam vele, mert úgy gondoltam, jobban fogom magam érezni, ha egy olyan pasival járok akinek a szőke,nagymell az esete.
2011. jún. 20. 15:05
 44/51 anonim ***** válasza:
És most jobb így neked, utolsó? Az ilyen nők miatt alakult ki a férfiak között a sztereotípia, hogy minden nő hülye.
2011. jún. 20. 15:57
 45/51 A kérdező kommentje:
A saját személyes sérelmeidet akkor se kéne másra hárítani. Attól még, mert téged ennyire kiakasztott ez a dolog, nem biztos, hogy mást is. Attól még, hogy jobban bejöttek a barnahajúak, attól még nagyon jó a férjemmel az ágyban, nem a haját nézegetem olyankor. És a te pasid is biztos így volt, csak elrontottad a hülyeségeddel...
2011. jún. 20. 16:12
 46/51 anonim ***** válasza:
91%
Hű, 40 százalékos, te tényleg egy rohadt nagy idióta vagy. :D
2011. jún. 20. 17:56
 47/51 anonim ***** válasza:
Jaj, jaj, kedves férfiaknak csak csend, ők azok, akik a fél világot megd*gnák egy-egy jó nő láttán, és sokan meg is teszik! Több féle ember is tetszhet valakinek (belső-külső), de legalább nem csalja meg és szereti...
2011. jún. 20. 20:35
 48/51 anonim ***** válasza:
nem azért de kicsit butácska vagy, hisz mindenki meg nézeget egy pasit vagy csajt ez teljesen normális és csak azért mert ránéztél egy férfira mégsem az ő ágyában kötöttél ki.És kizárt hogy a te férjed nem néz meg olykor egy nőt.Én is így vagyok vele meg a párom is, néha azt mondja de szép annak a melle én meg néha megjegyzem de szép annak meg a feneke:DÉs mégis csak egymást szeretjük:)
2011. jún. 21. 11:40
 49/51 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ő nem nagyon nézi, még én szoktam mutani, ha látok egy jó nőt, hogy na tetszik? De mindig azt mondja, hogy elég jó, de hozzám képest semmilyen, csúnya, nincs melle, nem olyan jó a feneke, nem olyan szép az arca stb stb.
2011. jún. 21. 12:22
 50/51 anonim válasza:
én már 6 éve vagyok együtt a párommak aki meg se közelíti az ideállomat.Az én esetem a sportos pasik,akik magasabbak mint én.A párom igaz magasabb de pocakos nem is kicsit....utál minden sportot.De én sem vagyok az ő esete mert neki a szőke. kék szemszínű, dundi alacsony lányok tetszenek akiken van némi plusz kiló is.Én az ő 150 cm-res ideálja helyett 157 cm magas vagyok és barna hajú,barna szemű és nagyon vékony.Nincs rajtam plusz kiló.A mai napig nem értjük,hogy szerethettünk egymásba, de imádjuk egymást, sőtt már meg is kérte a kezem.Szerintem az ideáll csak az akiveljó lenne szex, de akivel az egész életed leélnéd az nyugodtan különbözhet.
2011. jún. 29. 19:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!