Olyan tipusú pasihoz mentetek hozzá ( olyan pasival vagytok együtt), amilyen mindigis tetszett?
Nagyon szeretem a férjemet, a legjobb barátom volt, aztán alakult ki a szerelem. El se tudnám nélküle képzelni az életem, mindenben összeillünk, minden remekül múködik, jó a szex, sokat nevetünk, tényleg minden rendben. De... nem olyan tipusú pasi, amilyen nekem bejön. Én szeretem a sötéthajú, férfias arcvágású, borostás, macsós pasikat, ő nem épp ilyen. Persze, nagyon jópasi ő is, de inkább olyan kisfiús, mint férfias. Szőke haj, kerek fej stb. Tényleg imádom, de mikor meglátok és megnézek egy olyan pasit, amilyen nekem tetszett midnigis, állandóan bűntudatom van. Amúgy egy ilyen macsó pasit dobtam miatta, mert őt szerettem.
Ti olyan pasihoz mentetek hozzá, amilyenhez vonzódtatok?
Ha nem, akkor eszetekbejut ez néha? Olyan rosszul érzem magam ematt...
25/N
Nem olvastam az összes hozzászólást, de vannak itt olyan csemegék, hogy csuda. Pl 9:13-as tökéletesen megállapította hogy nem szereted a férjed. Vao,ez ám a tudomány.
Kedves kérdező! Én azt hiszem pontosan megértettem hogy miről írsz. Én sem olyan férfit szeretek aki a zsánerem alap esetben. Nekem bejönnek a magas, nagyon magas barna, testesebb férfiak. Ezeket tartom szexuális szempontból első látásra legizgalmasabbaknak. Ezzel szemben a párom ugyan barna, de nem magasabb nálam, és igen vékony. De ennek ellenére imádom, és nem hagynám ott a külsőleg zsánerem kedvéért, de jól megnézem őket. Sőt a párom is tudja hogy mi a nyerő számomra, és még ő szokott figyelmeztetni, hogy nézd Bébi, ott egy magas pasi, jó lenne neked, igaz?:-) És huncutul mosolyog, mert tudja hogy őt imádom, és maximálisan megbízik bennem. Tehát szerintem nem kell hogy lelkiismeret furdalásod legyen, mert nincs okod rá. Az idióta válaszokkal meg ne törődj, mert egyszerűen nem értették a kérdést. Üdv, 37/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!