Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan tipusú pasihoz mentetek...

Olyan tipusú pasihoz mentetek hozzá ( olyan pasival vagytok együtt), amilyen mindigis tetszett?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a férjemet, a legjobb barátom volt, aztán alakult ki a szerelem. El se tudnám nélküle képzelni az életem, mindenben összeillünk, minden remekül múködik, jó a szex, sokat nevetünk, tényleg minden rendben. De... nem olyan tipusú pasi, amilyen nekem bejön. Én szeretem a sötéthajú, férfias arcvágású, borostás, macsós pasikat, ő nem épp ilyen. Persze, nagyon jópasi ő is, de inkább olyan kisfiús, mint férfias. Szőke haj, kerek fej stb. Tényleg imádom, de mikor meglátok és megnézek egy olyan pasit, amilyen nekem tetszett midnigis, állandóan bűntudatom van. Amúgy egy ilyen macsó pasit dobtam miatta, mert őt szerettem.

Ti olyan pasihoz mentetek hozzá, amilyenhez vonzódtatok?

Ha nem, akkor eszetekbejut ez néha? Olyan rosszul érzem magam ematt...

25/N

2011. jún. 20. 08:20
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Nem fogok hülyékkel vitatkozni, fogalmad sincs az életünkről, rólam, rólunk. Szeretem, imádom, vonzódom hozzá, de nem az ilyen tipusú pasi a zsánerem. Ez olyan nagy bűn? Emiatt már nem is lehet boldog egy házasság? Szerinted mindenkinek az a tökéletes külsejű ember, akivel együtt van? Nem, mert létezik, szerelem, szeretet, tisztelet, becsület, barátság is. Ami százszor fontosabb mint a külsőségek. De vannak olyanok, akinek csak a szex fontos az életben, megnézem mire mennek majd...
2011. jún. 20. 09:32
 22/51 anonim ***** válasza:
16%
Tényleg az jön le, hogy a"Huffnágel Pistikéről" álmodozol a párod mellett!!!
2011. jún. 20. 09:36
 23/51 anonim ***** válasza:
3%

Kedves Kérdező!

Én nem vitatkozom, én olvasok, mondatról mondatra.

Ezt irtad:Tényleg imádom, de mikor meglátok és megnézek egy olyan pasit, amilyen nekem tetszett midnigis, állandóan bűntudatom van. Amúgy egy ilyen macsó pasit dobtam miatta, mert őt szerettem.

Ti olyan pasihoz mentetek hozzá, amilyenhez vonzódtatok?

Ha nem, akkor eszetekbejut ez néha? Olyan rosszul érzem magam ematt.

Igen valóban sok ember nem a neki tetsző külsejűt választja. Ők vagy megalkuvók, mint te: örökké a zsánerükről fantáziálnak, azt keresik, idővel félrelépnek.

Vagy igazán szerelmesek, akiket nem érdekel hogy néz ki a párjuk. Te inkább az elsőbe tartozol a kérdésed szövege alapján.

2011. jún. 20. 09:38
 24/51 anonim ***** válasza:
3%
igen "tisztelet, becsület, barátság" van a részedről és nem szerelem.
2011. jún. 20. 09:39
 25/51 anonim ***** válasza:
3%
habár én inkább csak barátságnak pontosabb arra ami köztetek van.
2011. jún. 20. 09:40
 26/51 anonim ***** válasza:
3%

Itt is elszóltad magad újfennt:

Szerinted mindenkinek az a tökéletes külsejű ember, akivel együtt van? Nem, mert létezik, szerelem, szeretet, tisztelet, becsület, barátság is. Ami százszor fontosabb mint a külsőségek. De vannak olyanok, akinek csak a szex fontos az életben, megnézem mire mennek majd..

Ilyet senkisem állitott semmelyik kommentben. Te ebben a szövegben a saját kapcsolatodról írsz. Vagyis a szex, vonzódás nem oké.

2011. jún. 20. 09:41
 27/51 A kérdező kommentje:

Hát ti hülyék vagytok... Nehogymár ti mondjátok meg, hogy szeretem, vagy nem. Ha nem szeretném, miért hagytam volna el miatta olyat, aki pont úgy néz ki, ahogy leírtam? Nem érdekelt már, hogy ki, hogy néz ki, vele akartam lenni és kész. És ez ma is így van. Nem kellene senki más, nem tudnék elképzelni magam mellett más embert. Az, hogy jobban tetszenek a barna hajúak, hát, Isten bocsássa meg nekem, de emiatt még nem hiszem, hogy rossz ember vagyok.

És arra sem bizonyíték, hogy nem szeretem a páromat. Megnézném, hány nőnek tetszik jobban Brad Pitt( vagy akármelyik híresség), mint a saját párja, akkor már egyikse szerelmes? Mind el kéne váljon? Mind rossz ember?

2011. jún. 20. 09:44
 28/51 anonim ***** válasza:

Amikor összejöttünk, akkor még olyan volt, most már elkezdett pocakosodni :D

Am óvodás koromban, amikor elképzeltem a férjemet, akkor pont olyannnak képzeltem, mint amilyen ő. Szóval elégedett vagyok :)

2011. jún. 20. 09:46
 29/51 anonim ***** válasza:
14%

"Én nem vitatkozom,"

"Hát ti hülyék vagytok... "

komoly érvek. már meg is bántam hogy érvelni mertem ellened.

2011. jún. 20. 09:49
 30/51 anonim ***** válasza:
2%

Hát mellélőttél: nekem se Brad Pitt, se Beckham. Normális nők nem szerelmesek, nem is vágyakoznak csinált sztárok után. Azok a tinilányok...

Egyébként az idegességed mindent elárul.

2011. jún. 20. 09:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!