Olyan tipusú pasihoz mentetek hozzá ( olyan pasival vagytok együtt), amilyen mindigis tetszett?
Nagyon szeretem a férjemet, a legjobb barátom volt, aztán alakult ki a szerelem. El se tudnám nélküle képzelni az életem, mindenben összeillünk, minden remekül múködik, jó a szex, sokat nevetünk, tényleg minden rendben. De... nem olyan tipusú pasi, amilyen nekem bejön. Én szeretem a sötéthajú, férfias arcvágású, borostás, macsós pasikat, ő nem épp ilyen. Persze, nagyon jópasi ő is, de inkább olyan kisfiús, mint férfias. Szőke haj, kerek fej stb. Tényleg imádom, de mikor meglátok és megnézek egy olyan pasit, amilyen nekem tetszett midnigis, állandóan bűntudatom van. Amúgy egy ilyen macsó pasit dobtam miatta, mert őt szerettem.
Ti olyan pasihoz mentetek hozzá, amilyenhez vonzódtatok?
Ha nem, akkor eszetekbejut ez néha? Olyan rosszul érzem magam ematt...
25/N
Nem értem most mit szapuljátok? Nem hiszem el hogy ti egy nőt/pasit sem néztek meg soha a párotok mellett! Van hogy mi is összebújva tévézünk és mondjuk hogy ez helyes pasi/ szép nő. Ebben nincs smemi rossz, ha valakinek tetszik egy izomagyú kigyúrt valaki attól még nem biztos hogy csak olyanba lehet szerelmes! Ezzel megtagadjátok az összes kapcsolatot szinte! Aki szépnek/jóképűnek érez egy máik embert az már nem is szerelmes?
Amúgy kérdező igen: a párom barna hajú barna szemű amilyet kerestem, és amilyen a zsánerem ezzel ellentétben volt már szőke hajú kék szemű barátom is..
Drága kérdező, nehogy már leállj ezzel a 40 százalékossal meg a másik barommal vitázni! :) Gondolom még sosem voltak szerelmesek feltétel nélkül, mint te, attól függetlenül, hogy nem a zsánerükhöz mentek hozzá! :)
Csak a külsőségekre adnak, ez biztos... Mi mások vagyunk, nem érthetnek meg. :)
Hozzátennék még annyit, hogy anyum a férjével 16 éve együtt van. Nem volt sose a zsánere, belülről mégis megfogta valamit... Teljesen egymásba habarodtak, még mindig tart a fellángolás.
Aztán most nehogy már azt mondja valami utcaszéli jöttment 40 százalékos, hogy anyám nem szerelmes a férjébe, mert nem a zsánere... Pfff......
Nem,a férjem nem az a pasi akik régen bejottek nekem,mindig a különc pasik tetszettek,a rosszfiuk,ehhez kepest van egy teljesen atlagos parom akit imadok.az egy dolog hogy meg mindig tetszenek az olyan pasik de tudom hogy sosem tudnek kijonni veluk,mert csak a kulso tetszik.
Megnezed azokat a pasikat?na es?gondolom nem vagy vak.Ez miatt ne legyen buntudatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!