Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért irtózik tőlem a párom?

Miért irtózik tőlem a párom?

Figyelt kérdés
Pár hete elhúzódik tőlem, ha megpróbálom átölelni vagy megcsókolni. Persze, szex sincs. Egyik napról a másikra változott így meg, pedig régen mindig kaptam tőle apró kedvességeket, puszikat, kezdeményezett...Van egy 5 hónapos kisfiúnk, de a születése nem okozott gondot kettőnk között, alig bírtuk kivárni a "6 hetet". Mi történhetett vele ilyen hirtelen?
2009. márc. 23. 13:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a 6 hetet alig birtátok ki és most nincs szex..elég rossz előjelek, de lehet, hogy tévedek. Várd haza gyertyafényes vacsorával, csináljatok egy ki szabad programot, lehetőleg kettesben. TÖRŐDJ VELE!!!KEZDEMÉNYEZZ!

Ha igy is húzodik akkor kérdezz rá. Szoritok, sok sikert!!

2009. márc. 23. 20:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem tudok neked segíteni, de nemrég a terhesség rovatban olvastam a tiédhez hasonló kérdést. Ott olyan lehetőség is felmerült, hogy esetleg azért változhatott meg a kapcsolat, mert apás szülés volt. És lehet, hogy az ottani kérdező férje nem tudta még feldolgozni a látottakat/tapasztaltakat. Nem lehet, hogy veletek is ez a probléma?
2009. márc. 24. 09:44
 23/24 anonim ***** válasza:

Olyan is van akinél van valami tudatalatti gát, hogy egy ANYÁval szeretkezzen. De szerintem az ok egyszerűbb és benne van, nem benned. Fáradt, nem alszik jól, munkahelyi gondja van, aggódik, hogy fog eltartani...Nem gép a férfi sem.

Kérlek, írd már be nekünk, mi volt a valódi ok, hadd okuljunk!

2009. márc. 24. 10:10
 24/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nos, valóban maradt rajtam plusz 10 kg, de többször biztosított, hogy nem baj, és így lettem "Pufi" (új becenév). Nem hinném, hogy az ápolatlansággal lennének problémák, mert figyelek rá, tisztálkodás, öltözködés minden.

A szülésnél valóban ott volt, de, ha ez gátat okozna benne, akkor egyszer sem történt volna meg szülés óta, nem? Így meg volt, hogy 3 napon keresztül minden este szeretkeztünk.

Remélem tényleg csak a kimerültség óta, és idővel változik.

Köszönöm a válaszokat.

2009. márc. 25. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!