Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért irtózik tőlem a párom?

Miért irtózik tőlem a párom?

Figyelt kérdés
Pár hete elhúzódik tőlem, ha megpróbálom átölelni vagy megcsókolni. Persze, szex sincs. Egyik napról a másikra változott így meg, pedig régen mindig kaptam tőle apró kedvességeket, puszikat, kezdeményezett...Van egy 5 hónapos kisfiúnk, de a születése nem okozott gondot kettőnk között, alig bírtuk kivárni a "6 hetet". Mi történhetett vele ilyen hirtelen?
2009. márc. 23. 13:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Talán a tejjel van baja?
2009. márc. 23. 15:39
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

"Nem vagy ápolatlan, kövér, büdös?"

hogy lehet ilyeneket mondani? hogy ha előtte nem volt büdös, meg ápolatlan, most miért lenne az?

és igen, a nemrég szült anyukák kövérebbek egy ideig, de könyörgöm, ez normális, nehogy még ezért is lelkiismeretfurdalást keltsetek benne!!!

mellesleg kis logikával az is kitalálható, hogy ha alig bírták kivárni a hat hetet, és akkor semmi baja nem volt a súlyával, akkor nyilván most se lehet.

2009. márc. 23. 15:48
 13/24 anonim ***** válasza:
31%
Miért szerinted miért nem ér hozzá?Igen ezeket a dolgokat ki kell mondani lehet hogy nem ad magára és a pasit ez zavarja és ez abszolúlt érthető is.Mit gondolsz miért húzodik el tőlle biztos nem azért mert annyirra kívánja.És lehet hogy szeretője van ezt is ki kell mondani szembe kell néznie a dólgokkal,nem csak ülni és sajnálni magát.Ebben szerintem semmi sértő nincs,hol van az megírva hogy a pasinak minden körűlmények között kívánni kell a feleségét még akkor is ha ápolatlan de ezzel nem azt akarom mondani hogy itt erről van szó.
2009. márc. 23. 15:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet,és nem tudjuk a másikat egy életen át egyforma intenzitással szeretni,kívánni.vannak hullámvölgyek.régóta házas vagyok,és tapasztalatból írom.nem kell semmit tenned,légy hozzá továbbra is kedves,figyelme,hidd el újra a régi lesz minden.ne keseredj el.csak a változás örök
2009. márc. 23. 16:06
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Kedves utolsó!

Kíváncsi lennék, hogy egy gyermek kihordása és szülése után 5 hónappal Te vajon újra vékonyan, kívánatosan, illatfelhőben úszva várnád-e a férjedet?

Még ha maradt is rajta felesleg, a férje ugyanúgy ott volt amikor a gyerek készült el kell fogadnia, hogy megváltozott a teste és ez nem indok!! Az miért elfogadott ha a pasi hízik el, ereszt tokát?

Remélem egyszer még te is kerülsz esetleg hasonló helyzetbe...

2009. márc. 23. 16:12
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
Sorry közben érkezett hozzászólas, így nem az utolsónak hanem az előtte levőnek szól!
2009. márc. 23. 16:13
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

csomoan irjäk ogy a külsö..meg hogy elhiztäl..nem tudjuk valoban,de azis lehet hogy mär rég visszanyerted az alakod!én kisfiam 3 honapos volt mikor ugyanugy neztem ki mint szüles elött.torna nelkül,nem fogyoztam..

lehet tenyleg csak a munkahelyén vannak gondjai.aki meg azt irta hogy valami fertözéSe van és ezert nem mer lefeküdni veled,akkor meg egyértelmüen elkapta valakitöl.de nem hinném hogy ez van.ülj le ,beszelj vele.ha nem hajlando beszelni,vagy ha lätod hogy nem öszinte,hagyd a beszelgetest..hidd el majd amikor kellemetlen lesz neki is a helyzet..lehet ö megy majd oda hozzäd hogy beszeljetek meg.sose tudni.a pasik agyon megvannak forditva äm..:S

2009. márc. 23. 16:21
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért írtam a szagot, mert a sajátját nem biztos, hogy érzi az ember, és az unokatesómban szülésnél benn felejtettek egy géztampont, és már rohadt. De csak az anyukája érezte. Majdnem vérmérgezést kapott, mire észrevették. De én nem ilyen durvára gondoltam, csak hogy a hormonok miatt esetleg megváltozhat az ember lányának a személyes illata. Ezt nem biztos, hogy magunk érezzük(lásd malacos reklám) egy férj meg esetleg nem mer szólni. Csak egy tipp volt, mert erre nem biztos hogy gondol. Hogy valami egyszerű oka van.

Segítő szándékkal írtam, voltunk már mind büdik, elég egy megfázás, vagy valami anyagcsere-zavar. A férjem pl. nem bírja a henna szagát (pedig jó) ezért nem festhetem vele a hajam.

2009. márc. 23. 16:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
De én nem a"kövéres" voltam, hanem előbb
2009. márc. 23. 16:41
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
Én vagyok a kövéres,mikor terhes lettem 8 éve 54kg voltam mikor bementem szülni 85kg voltam,és nem hittem el hogy tetszem a férjemnek majd egy mázsásan.És hidd el hogy nem is tetszettem és nem is vártam el tőlle hogy tetszem neki,hát hogy is tetszhettem volna hiszen a 150 cm-hez ott volt a 85kg,hát a lábam közzé alíg fért be.De nem haragudtam rá mert nagyon-nagyon szeret és akkor is nagyon szeretett csak a testem nem tetszett hiszen szét voltam fojva.És szerintem mikor egy pasi azt mondja szülés után két nappal a nőnek hogy ugyan úgy kívánja azt nem szabad elhinni,de mégegyszer mondom hogy nem biztos hogy a kérdezőnél ez a probléma.Senkit nem akarok bántani,de naivnak azért nem szabad lenni.
2009. márc. 23. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!