Miért irtózik tőlem a párom?
"Nem vagy ápolatlan, kövér, büdös?"
hogy lehet ilyeneket mondani? hogy ha előtte nem volt büdös, meg ápolatlan, most miért lenne az?
és igen, a nemrég szült anyukák kövérebbek egy ideig, de könyörgöm, ez normális, nehogy még ezért is lelkiismeretfurdalást keltsetek benne!!!
mellesleg kis logikával az is kitalálható, hogy ha alig bírták kivárni a hat hetet, és akkor semmi baja nem volt a súlyával, akkor nyilván most se lehet.
Kedves utolsó!
Kíváncsi lennék, hogy egy gyermek kihordása és szülése után 5 hónappal Te vajon újra vékonyan, kívánatosan, illatfelhőben úszva várnád-e a férjedet?
Még ha maradt is rajta felesleg, a férje ugyanúgy ott volt amikor a gyerek készült el kell fogadnia, hogy megváltozott a teste és ez nem indok!! Az miért elfogadott ha a pasi hízik el, ereszt tokát?
Remélem egyszer még te is kerülsz esetleg hasonló helyzetbe...
csomoan irjäk ogy a külsö..meg hogy elhiztäl..nem tudjuk valoban,de azis lehet hogy mär rég visszanyerted az alakod!én kisfiam 3 honapos volt mikor ugyanugy neztem ki mint szüles elött.torna nelkül,nem fogyoztam..
lehet tenyleg csak a munkahelyén vannak gondjai.aki meg azt irta hogy valami fertözéSe van és ezert nem mer lefeküdni veled,akkor meg egyértelmüen elkapta valakitöl.de nem hinném hogy ez van.ülj le ,beszelj vele.ha nem hajlando beszelni,vagy ha lätod hogy nem öszinte,hagyd a beszelgetest..hidd el majd amikor kellemetlen lesz neki is a helyzet..lehet ö megy majd oda hozzäd hogy beszeljetek meg.sose tudni.a pasik agyon megvannak forditva äm..:S
Csak azért írtam a szagot, mert a sajátját nem biztos, hogy érzi az ember, és az unokatesómban szülésnél benn felejtettek egy géztampont, és már rohadt. De csak az anyukája érezte. Majdnem vérmérgezést kapott, mire észrevették. De én nem ilyen durvára gondoltam, csak hogy a hormonok miatt esetleg megváltozhat az ember lányának a személyes illata. Ezt nem biztos, hogy magunk érezzük(lásd malacos reklám) egy férj meg esetleg nem mer szólni. Csak egy tipp volt, mert erre nem biztos hogy gondol. Hogy valami egyszerű oka van.
Segítő szándékkal írtam, voltunk már mind büdik, elég egy megfázás, vagy valami anyagcsere-zavar. A férjem pl. nem bírja a henna szagát (pedig jó) ezért nem festhetem vele a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!