Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írtózik tőlem? (részl. Lent)
Van egy srác, aki nagyon tetszik, ezt nem tudom tudja-e.
Már 3 hónapja ismerem, először nem jött be, tök természetesen viselkedtem vele. Nagyon szimpatikus volt, próbáltam vele barátkozni ahogy megismertem egyre jobban megtetszett a külseje, megszerettem. DE ő nem nyit felém, bár kedves, mégis úgy érzem nem szeret valamiért. Mindig azt hangoztatja, hogy idegesítem, ha megkínálom valamivel sosem kér belőle, de ha más kínálja meg az enyémből elfogadja, egyszer próbáltam megmaszírozni, elhúzódott és kiabált, hogy hagyjam abba, de ha egy másik lány, aki a haverja csinálja, neki engedi, pedig tényleg csak haverok, nálam tök vörös lett, nála nem. HA hazzáértem mindig elhúzódott, da ha a haver lány csinálja neki lehet, őt is fogdossa meg egy másik csajt, aki szintén csak haver, engem sosem, sosem szól hozzám, én nem tudom mit rontottam el, tudom kicsit furi a viselkedésem, de ha valami poénost mondok mindig leszól, ha meg ő mond valamit amit másnak poénnak szán, úgy érzem nekem ez egy beszólás, és tök megsértődök ( más hangnemben mondja mint másnak, meg folyton grimaszol). Nem tudok rá haragudni, de nagyon bánt a dolog, hogy ennyire elutasító valaki velem, aki nekem sokat jelent. Nem vagyok szerelmes, ezt nem jelenteném ki, de nagyon megszerettem, ilyen tökéletes pasival még sosem találkoztam, bár tudom ő is tele van hibákkal, mint minden ember, de nekem úgy jó ahogy van. Nemrég hangoztatta a csajszi haverja, hogy lett egy idősebb barátnője, de nem hiszem, hogy ez igaz, sosem beszél róla, meg szinte sosem tudnának talizni, mert folyton a haverjaival lóg. Véleményekre vagyok kiváncsi, mivel nem vagyunk már tizenévesek, és nem tudom hova tenni ezt a viselkedést, konkrétan erről vele nem szeretnék beszélni, igy is már annak örülök, ha normális hangnemben elbeszélgetünk, és esetleg rámmosolyog. Nem a problémám megoldását várom, csak véleményeket, előre is köszi, és bocsi, hogy kicsit hosszú lett.
Egyszerű!
Tudja, hogy bejön neked de Te neki nem...a legalapvetőbb védekező reflex a srácoktól!
Hagyd békén, mert úgysem kellesz neki semmilyen téren sem :(
egyszerűen nem jössz be neki, de látja, hogy ő bejön neked, ezért próbálja a legvilágosabban mutatni, hogy felesleges a törekvésed.
Ha tényleg nem vagy szerelmes belé, akkor felejtsd el, tedd túl magad rajta.
Stimmelnek a válaszok a tipikus reakciókról DE, és ez egy nagyon nagy DE
Volt egy osztálytársam, aki most jutott eszembe, pont azért mert beleillett a helyedbe. Szegény lánynak fogalma nem volt róla, hogy rühelli mindenki. Most nem azért mondom, hogy ez rád is igaz, ez az én mesém, ami sajnos egy az egyben passzol, remélem nem illik ide. Szóval szegény lány:
-nem volt valami hűde szép, viszont olyan csúnya se.
-isssszonyatosan stréber volt. Kajak azt hitte, hogy ez jó. Annyira idegesítő volt, hogy a tanárok is a fejüket fogták, mert az egyszerű jelzéseket nem vette észre. Egyszer egyik haverom felállt földrajzon és odaordította neki, hogy "YX Ba**meg k*ssolj má!" Onnantól kicsit figyelt a stílusára.
-ő sem értette miért viselkednek így vele
Megmondom őszintén undorodtam a gondolattól is hogy bármi közöm legyen hozzá. De más is. Kívülről ránézel, semmi gond, de egy év a stílusából elég volt hogy egy életre megutáljuk. És pontosan így viselkedtek vele. Mert a többi lány normális volt (szerinte valszeg p*csák, ami részben érthető, egészben viszont nem igaz), ő meg nem, és így a többi lány ha kínált oké, de ha ő, akkor nem. (annyiba tér el, hogy az övéből mindegy ki kínál lefosom)
Ezt most azért írtam le, mert ez is egy lehetőség. Istenmnets' hogy ilyen légy.
20/F
''hogy még barátként sem közeledik, de még csak haverként sem''
a kettő ugyanaz ,de amugy meg hagyd békén ,nem kellessz neki ,világos jeleit mutatja ,csak te naiv vagy és nem vesezd észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!