Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért irtózik tőlem a párom?

Miért irtózik tőlem a párom?

Figyelt kérdés
Pár hete elhúzódik tőlem, ha megpróbálom átölelni vagy megcsókolni. Persze, szex sincs. Egyik napról a másikra változott így meg, pedig régen mindig kaptam tőle apró kedvességeket, puszikat, kezdeményezett...Van egy 5 hónapos kisfiúnk, de a születése nem okozott gondot kettőnk között, alig bírtuk kivárni a "6 hetet". Mi történhetett vele ilyen hirtelen?
2009. márc. 23. 13:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg.

Ennek annyiféle oka lehet (és ezeknek az okoknak a nagy része nem jelent veszélyt a kapcsolatotokra), hogy itt végképp csak találgatnánk.

2009. márc. 23. 13:48
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem beszélgess el vele, mert ha ezt nem teszed meg, akkor kattogni és kombinálni fogsz különböző rémtörténeteket. Ami gyakran rosszabb, mint az igazság. Lehet, hogy a munkahelyén nyomassza valami. Reméljük, hogy egy őszinte beszélgetés segít felderíteni a problémát.
2009. márc. 23. 13:49
 3/24 anonim ***** válasza:
83%
Én most hirtelenjében másik nőre gondolok, de tényleg fölösleges itt találgatni. Beszélgetni beszélgetni beszélgetni,
2009. márc. 23. 13:52
 4/24 anonim ***** válasza:
41%
Még az is előfordulhat, hogy összeszedett valami gombás fertőzést, és szégyelli bevallani.
2009. márc. 23. 14:10
 5/24 anonim válasza:
98%
Első gyermek? Ilyen esetben előfordul, hogy "féltékeny" a gyermekre.Ha egy kicsit elhanyagoltad a férjed, próbálj meg te kedveskedni neki. De szerintem is kérdezd meg, hogy mi az oka.
2009. márc. 23. 14:12
 6/24 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem volt köztetek semmi gond, akkor én is betegségre tippelek, amit szégyell elmondani.
2009. márc. 23. 14:12
 7/24 anonim ***** válasza:
52%

Biztos megsértődött valamin, és most neked kell kikutatni, min.

Jó a szagod?

Kérdezd meg, és ne nyugodj, míg meg nem mondja!

2009. márc. 23. 14:59
 8/24 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagy ápolatlan,vagy nem maradtál kövér a szülés után?
2009. márc. 23. 15:34
 9/24 anonim válasza:
87%

Véleményem szerint vagy nő van a dologban,vagy pedig a picivel többet törődsz,mint vele!féltékeny rá!nem tudom..passz!

nem mindig árulja el egy pasi,hogy mi bántja..mi nők bezzeg elmondjuk!

2009. márc. 23. 15:37
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nő lenne, igyekezne kompenzálni, és ajándékot hozna.
2009. márc. 23. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!