Anyám tudta nélkül eladtam az epilátoromat. Ha kérdezné hol van, vagy valami, mit mondjak? 17l
Úristen, hogy megy itt a mocskolódás.
Gyakori válaszadó, szerinted itt tényleg sok a jószándékú ember ?
Egy előítéletes rosszmájú válaszadó bedobta a drogos témát , a többi meg meg utána. Felháborító. :(
Egy előítéletes rosszmájú válaszadó bedobta a drogos témát , a többi meg meg utána. Felháborító. :(
Ne haragudj én tettem fel elsőnek a kérdést, de nem azért mert rossz májú vagyok, csak ez jutott eszembe elsőre. Mivel nem írta oda, hogy mire kellett neki annyira a pénz, ezért mindenki arra gondol amire akar.
Én is eladtam a laptopomat de én 70 ezerért,mert már nem volt rá szükségem és örültem, hogy megszabadultam tőle. De egy epilátor főleg használtan nem ér többet 2-3 ezer forintnál. Ha valami olyan dologra kellett volna neki a pénz akkor a szülei biztos adtak volna neki.
A lopást meg nem kell szó szerint érteni hisz azért tettem idézőjelbe, de a szüleim házából eladni akármit is ha az enyém ha nem, akkor sem szép dolog a tudtuk nélkül.
ma 13:32: Ugyan úgy voltam ezekkel a dolgokkal, mint te. Nem volt már rá egyszerűen szükségem, és 2 ismerősömnek pont gitár és epilátor kellet.
Nincs pofám anyáméktól pénzt kérni, mert nem keresnek valami sokat...
13.32-nek :
ezt írtad neki:
"drogozol, hogy ennyire kell a pénz. Jobban járnál ha elmennél dolgozni és nem "lopnál" otthonról"
nekem, pedig az a véleményem rólad ez alapján, hogy előítéletes és rosszmájú vagy, ennyi.
mindenesetre ez a stílus a szememen nagyobb szálka, mint
hogy egy tinédzser lány eladta 1-2 cuccát.
még azt sem tudjátok, szerencsétlennek mi volt az oka , semmit nem tudtok róla, de csípőből meggyanusítjátok és megbántjátok, mintha bűnöző lenne. akkor fogadjátok el ti i, ha én meg emiatt bántalak meg titeket a nyers véelményemmeel..
a kérdésre váalszoljatok és ne egymást szapuljátok! (oldal szabályzatában megtaláljátok ezt a pontot is)
Szerintem mond meg anyudnak, hogy eladtam mert nem kellett már. Legközelebb meg beszéld meg vele, hogy anya nem kell már nekem ez, eladom, oké?
A válasz megírásának időpontja: ma 13:52
Rendben. Mellesleg köszönöm jól vagyok nem drogozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!