Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám tudta nélkül eladtam az...

Anyám tudta nélkül eladtam az epilátoromat. Ha kérdezné hol van, vagy valami, mit mondjak? 17l

Figyelt kérdés
A gitáromat is eladtam, kereste. Megmondtam, hogy eladtam, és picit mérges volt.
2011. jún. 17. 12:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
76%

Úristen, hogy megy itt a mocskolódás.

Gyakori válaszadó, szerinted itt tényleg sok a jószándékú ember ?

Egy előítéletes rosszmájú válaszadó bedobta a drogos témát , a többi meg meg utána. Felháborító. :(

2011. jún. 17. 13:25
 22/36 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg teljesen mindegy, mire kellett, ez nagyon-nagyon nem egyenes dolog. Mondjuk az én Anyukám 17 éves koromban nem "picit mérges" lett volna, ha eladom a tudta nélkül a cuccaimat.
2011. jún. 17. 13:26
 23/36 anonim ***** válasza:
58%

Egy előítéletes rosszmájú válaszadó bedobta a drogos témát , a többi meg meg utána. Felháborító. :(

Ne haragudj én tettem fel elsőnek a kérdést, de nem azért mert rossz májú vagyok, csak ez jutott eszembe elsőre. Mivel nem írta oda, hogy mire kellett neki annyira a pénz, ezért mindenki arra gondol amire akar.

Én is eladtam a laptopomat de én 70 ezerért,mert már nem volt rá szükségem és örültem, hogy megszabadultam tőle. De egy epilátor főleg használtan nem ér többet 2-3 ezer forintnál. Ha valami olyan dologra kellett volna neki a pénz akkor a szülei biztos adtak volna neki.

A lopást meg nem kell szó szerint érteni hisz azért tettem idézőjelbe, de a szüleim házából eladni akármit is ha az enyém ha nem, akkor sem szép dolog a tudtuk nélkül.

2011. jún. 17. 13:32
 24/36 A kérdező kommentje:

ma 13:32: Ugyan úgy voltam ezekkel a dolgokkal, mint te. Nem volt már rá egyszerűen szükségem, és 2 ismerősömnek pont gitár és epilátor kellet.

Nincs pofám anyáméktól pénzt kérni, mert nem keresnek valami sokat...

2011. jún. 17. 13:46
 25/36 anonim ***** válasza:
74%
Hát nézd, ne hazudj, mondd meg, hogy eladtad, mert már nem kellett. De nem csoda, hogy mérges, hiszen abból a kis keresetéből megvette neked, és Te nem becsülöd meg, amit kaptál. Viseld el a következményt, hogy mérges lesz.
2011. jún. 17. 13:48
 26/36 anonim ***** válasza:
60%

13.32-nek :

ezt írtad neki:

"drogozol, hogy ennyire kell a pénz. Jobban járnál ha elmennél dolgozni és nem "lopnál" otthonról"

nekem, pedig az a véleményem rólad ez alapján, hogy előítéletes és rosszmájú vagy, ennyi.

mindenesetre ez a stílus a szememen nagyobb szálka, mint

hogy egy tinédzser lány eladta 1-2 cuccát.

még azt sem tudjátok, szerencsétlennek mi volt az oka , semmit nem tudtok róla, de csípőből meggyanusítjátok és megbántjátok, mintha bűnöző lenne. akkor fogadjátok el ti i, ha én meg emiatt bántalak meg titeket a nyers véelményemmeel..

2011. jún. 17. 13:49
 27/36 anonim ***** válasza:
58%
17 éves vagy most mindefele a gyárakba keresik a diákokat, meg boltokba árú feltöltőknek. Sétálj be szépen az egyikbe és jelentkezz, ha ők nem tudnak támogatni anyagilag akkor old meg magad, de otthonról ne adj el semmit.
2011. jún. 17. 13:50
 28/36 anonim ***** válasza:
91%

a kérdésre váalszoljatok és ne egymást szapuljátok! (oldal szabályzatában megtaláljátok ezt a pontot is)

Szerintem mond meg anyudnak, hogy eladtam mert nem kellett már. Legközelebb meg beszéld meg vele, hogy anya nem kell már nekem ez, eladom, oké?

2011. jún. 17. 13:52
 29/36 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:52

Rendben. Mellesleg köszönöm jól vagyok nem drogozok.

2011. jún. 17. 13:57
 30/36 anonim ***** válasza:
25%
a mai fiatalok 60%-a drogozik, hát mire gondoljunk elsőre ha nem erre. Főleg, hogy most parázik a kérdező mi lesz ha rá kérdez majd anyuka.
2011. jún. 17. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!