Ki kérdezne dolgokat vak embertől, és ha igen, mit?
Figyelt kérdés
tőlem kérdezhettek, mert én az vagyok, de ha kérhetem, ne legyenek bunkó és lenéző kérdések, engem csak érdekel, mire kíváncsi a társadalom azon rétege, aki itt böngészik, ha a helyzet adódik, hogy egy vak embertől kérdezhet.2011. aug. 19. 11:58
2/18 anonim válasza:
LÁTOM nagyon unatkozol ... LÁSSUK csak milyen kérdést tennék fel...?.? nem tudom majd megLÁTJUK ... most megyek beNÉZEK mástémába is
3/18 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam álmodni. MInt a való életben, a mindennapokban hangok alapján álmodok, és képzelem el hol vagyok, mik történek körülöttem, stb.
2011. aug. 19. 12:32
5/18 anonim válasza:
Honnan tudod hogy mit írtak kválasznak?
A gépelést az el hiszam de a többi.....
6/18 anonim válasza:
Felolvasó szofverről nem hallottatok még? Nem egy bonyolult dolog.
Kérdés a kérdezőhöz: Párválasztáskor mennyire veszed figyelembe a látó ismerősök véleményét a partner kinézetével kapcsolatban?
7/18 A kérdező kommentje:
Pontosan. ahogy az utolsó válaszoló írta, egy képernyő olvasó programal használom a laptopom, ami felolvas mindent számomra. Pár választás: Hát még nem nagyon volt rá lehetőségem, tehát ezen tapasztalatom nem tudom veletek megosztani.
2011. aug. 19. 13:22
8/18 anonim válasza:
Szoktál maszturbálni? komolyan kérdem,érdekel :)
9/18 anonim válasza:
Igen, és hol? hogyan? honnan tudod biztosr hogy nem lát senki? o.O
10/18 A kérdező kommentje:
Érző, és vágyó férfi ember vagyok, szal gondolhatjátok:D Am hát pl. fürdőbe azért csak egyedül megyek:D
2011. aug. 19. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!