Ki kérdezne dolgokat vak embertől, és ha igen, mit?
Figyelt kérdés
tőlem kérdezhettek, mert én az vagyok, de ha kérhetem, ne legyenek bunkó és lenéző kérdések, engem csak érdekel, mire kíváncsi a társadalom azon rétege, aki itt böngészik, ha a helyzet adódik, hogy egy vak embertől kérdezhet.2011. aug. 19. 11:58
11/18 anonim válasza:
fenn vagy közösségi oldalon? :D
12/18 A kérdező kommentje:
Fent. De arról már csak is priviben, bocsi.
2011. aug. 19. 17:35
13/18 anonim válasza:
És vannak kint képek rólar ? :)
14/18 A kérdező kommentje:
Hát van, nem tudom menyi, segítettek feltenni, amikor csináltam.
2011. aug. 19. 18:04
15/18 anonim válasza:
Engem is az álmaid érdekelnek, képeket képzelsz vagy mi?? Annyira furi lehet. :)
Nagyon tisztellek téged és az összes látássérült embert! Ti is ugyanannyira értékes emberek vagytok, mint egészséges társaitok!
16/18 anonim válasza:
Szia !
Mindig vak voltál, vagy később vesztetted el a látásod ? Ha igen, akkor mennyire hiányzik a látás ?
Ha nem, akkor gondolkoztál már azon, milyen látni ?
Más: Az embereket hogy ítéled meg ? Hiszen első ránézésre, ha szembemegy veled az utcán, nem tudod megállapítani.
Ért már atrocitás ?
17/18 A kérdező kommentje:
Vakon születtem. Igazából foglalkoztat a látás fogalma, de nem tudom milyen az, szóval vágyok valamire, amit nem ismerek. Az embereket a hangjukról tudom megítélni ha hozámszólnak, ha csak elmennek mellettem az utcán, akkor nincs alapom, mely alapján megítéljem. Természetesen ért már atrocitás, de a helyzethez alkalmazkodva mindig megoldottam azt.
2011. aug. 20. 13:02
18/18 anonim válasza:
Nekem is lenne par kerdesem :)
szoval ha születése óta nem látsz, akkor hogyan képzeled el példaul a szineket, az embereket, es meg egy csomo mas mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!