Anyám tudta nélkül eladtam az epilátoromat. Ha kérdezné hol van, vagy valami, mit mondjak? 17l
Figyelt kérdés
A gitáromat is eladtam, kereste. Megmondtam, hogy eladtam, és picit mérges volt.2011. jún. 17. 12:33
31/36 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 14:00
Én nem tartozom abba a 60%-ba.
2011. jún. 17. 14:03
32/36 anonim válasza:
a következő kérdés pedig az lesz.
Anyukám mindig kiabál velem, de nem tudom miért. Mit csináljak, már nem bírom elviselni?!
33/36 A kérdező kommentje:
Nem hinném...
2011. jún. 17. 14:09
34/36 anonim válasza:
Nekem lassan 3éve áll a szekrénybe a gitárom nincs rá szükségem már mégse adom el. És ne hogy azt hidd hogy én sok pénzt kapok. 1hónapba csak egy 1000est. És én azért nem adom el mert anyumtól kaptam akit szeretek.
35/36 anonim válasza:
ne foglalkozz ezekkel az idiótákkal. Nincsd jobb dolguk, aztán itt szapulnak mindenkit(=
ha valakinek nem tetszenek a negatív válaszok azok akkor ne írjanak ide.
36/36 anonim válasza:
nemzavar ha drogozol csak mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!