Anyám tudta nélkül eladtam az epilátoromat. Ha kérdezné hol van, vagy valami, mit mondjak? 17l
Figyelt kérdés
A gitáromat is eladtam, kereste. Megmondtam, hogy eladtam, és picit mérges volt.2011. jún. 17. 12:33
1/36 anonim válasza:
drogozol, hogy ennyire kell a pénz. Jobban járnál ha elmennél dolgozni és nem "lopnál" otthonról
2/36 A kérdező kommentje:
Nem loptam. Mind a kettő 'sajátom' volt.
2011. jún. 17. 12:38
3/36 anonim válasza:
Mondd, hogy nem találod, vagy kölcsönadtad a barátnődnek.
4/36 anonim válasza:
Nem értem, minek kellett a pénz? Szerintem az igazat mondd és ha ők vették neked akkor jogosan lesz ideges hiszen ő megdolgozik azért a pénzért amiből ezeket kaptad.
5/36 anonim válasza:
Az igazat. Vállald a felelősséget a tetteidért, ha azt akarod, hogy megbízzanak benned.
7/36 anonim válasza:
Szégyellje magát aki arra buzdítja, hogy hazudjon tovább is. Ha már loptál, és már pedig loptál, mindegy, hogy a tied volt, az anyád vette neked, legalább állj elejébe és mond el neki. Piti kis tolvaj lesz belőled, ha így folytatod
8/36 anonim válasza:
Szerintem is drogozol.Lehet, hogy egyből nem fogja észrevenni, de örökké el sem titkolhatod.És ez tényleg lopás.
9/36 anonim válasza:
Te vetted az epilátort? És a gitárt? A tiéd volt? Vagy Te használtad?
Állj le az ilyesmikkel.
10/36 anonim válasza:
Majd akkor lesz igazi balhé, ha anyád bugyiját is eladod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!