Mit gondoltok párom hozzáállásáról?
Párom, aki mindennél fontosabb nekem közölte, hogy nem akar annyira belemélyedni a kapcsolatunkba, nem akarja hogy nagyon fontos legyek neki, mert ugyis elhagyom. Szerinte jobbat érdemlek és erre majd én is rájövök, és megint szenvedni fog.
Tényleg azt érzem, hogy elhanyagol hogy nem vagyok neki fontos, hogy ugy kezel hogy jó ameddig jó, ameddig tűrök és ugyis elhagyom.
Már én is kezdem elveszíteni a hitem.
Szerintetek idővel változni fog a hozzáállása, vagy ennek így nincs értelme?!?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:31
Ez a kettő variáció létezik.
Most gondolom, majd jön a lehúzásom, de valakinek ki kell mondani. A fickónak igaza van. 2 diplomával előbb-utóbb ott fogod hagyni. Én is sokáig próbáltam magam győzködni, hogy nem számítanak a padban eltöltött évek. De számítanak! Az iskolázatlan embereknek nehezükre esik elvonatkoztatni a közvetlen környezetüktől, lassabban reagálnak a gondolataidra és minduntalan magyarázkodnod kell, hogy amiről beszélsz az hol és hogyan kapcsolódik a témába.
Ennek az eredménye az lesz, hogy vagy neked kell az ő környezetében élned, vagy neki a tiédben. Egyik verzió sem jó egyikőtöknek sem. Persze történnek kivételek, de a statisztika ellenetek van.
Ez színtiszta kishitűség.
Gondolom korábban már belerúgtak párszor, ezért most behúzta a féket - és pont rajtad csattan a dolog. Nem mer belemélyedni, mert megsérült már ilyen helyzetben. Az már rossz helyzetkezelés a részéről, hogy neked is mondogatja, mert így tényleg önbeteljesítő jóslat lesz.
Van egy másik fórum, ahol a pasik ócsárolják a nőket, hogy milyen szemetek, nem lehet normális nőt találni. Majd néha leírnak helyzeteket, amikor csajozni akarnak... hááát, azokat olvasva, nem csodálom, hogy csak "bunkó nőkkel" találkoznak. Olyan nyitásokra mindenki bunkón reagálna.
De, így máris igazolt a dolog maguk előtt, hogy lám-lám, milyen bunkók a nők. Csak az ok-okozati viszonyt fordítják meg.
Úgy vélem, a barátod nem szándékosan, de ugyanezt csinálja. Nem hisz magában, fél a lehetséges elutasítástól, ezért bezár, nem nyit feléd. Ha elhagyod, akkor ismét az általa már jól ismert és - hülyén hangzik,de - biztonságos szituációban lesz.
Rosszindulatot kevésbé, önbizalomhiányt annál inkább látok a dolog mögött. Fél az intimitástól (nem szexuális értelemben), fél a sikertől. Keress rá a neten, arra fogalomra, hogy valaki a sikertől fél. Nagyon meglepő pszichológiai értekezéseket fogsz találni róla. Olvass bele ezekbe, hátha ismerős lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!