Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok párom hozzáállás...

Mit gondoltok párom hozzáállásáról?

Figyelt kérdés

Párom, aki mindennél fontosabb nekem közölte, hogy nem akar annyira belemélyedni a kapcsolatunkba, nem akarja hogy nagyon fontos legyek neki, mert ugyis elhagyom. Szerinte jobbat érdemlek és erre majd én is rájövök, és megint szenvedni fog.

Tényleg azt érzem, hogy elhanyagol hogy nem vagyok neki fontos, hogy ugy kezel hogy jó ameddig jó, ameddig tűrök és ugyis elhagyom.

Már én is kezdem elveszíteni a hitem.

Szerintetek idővel változni fog a hozzáállása, vagy ennek így nincs értelme?!?

2011. jún. 16. 14:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Idézlek: "...ennek így nincs értelme?!?" -én levenném a kérdőjeleket. Amúgy jó.
2011. jún. 16. 14:22
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Nem O soha nem fog elhagyni, azert buzdit teged, hogy te tedd, atan majd felelossegre von. Gyenge karakteru srac.
 13/24 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Olvastam a válaszokat. Szerintem nem feltétlenül fedőduma az ilyen, gyakran összetett érzések vannak mögötte.
 14/24 anonim ***** válasza:
ez egy gyenge szöveg arra hogy szarik a fejedre már...és inkább rád akarja fogni a dolgokat,mert te melette vagy és kihasznál téged...
2011. jún. 16. 14:23
 15/24 anonim ***** válasza:
Tehát nem bízik benned.2 diploma még nem garancia semmire,de kívánom,hogy keress sokat.Egyébként rossz ez a hozzáállás,nem szabad elhanyagolni azt,akit szeretünk..Fiatalok vagytok,keress mást,aki megbecsül!(bár még egy utolsó nagy lelkizős beszélgetést megérne a dolog szerintem,mond el neki,hogy elhanyagol téged-ha továbbra is ilyen marad,ne lepődjön meg,ha elhagyod)
2011. jún. 16. 14:24
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem szakító szöveg. Még csak fél éve vagyunk együtt!

Ezt miért írtad?Kikötés hogy fél éves kapcsolatból nem lehet kilépni.

Nem akar már veled lenni

2011. jún. 16. 14:24
 17/24 anonim ***** válasza:

Hát pedig ez szakítószöveg.

Jobb úgy kilépnie, ha inkább te lépsz, vagy közös elhatározással... Lehet már megvan a következő áldozat, és útban vagy. Ha magadtól nem lépsz, akkor rendkívüli felmondást kapsz majd tőle hamarosan.

Könnyen lehet, hogy zavarja, hogy tanultabb vagy, de ez a végeredményen mit sem számít.

Egy nagy őszinte beszélgetést még megér, ha te valóban vele tudnád elképzelni az életedet....

2011. jún. 16. 14:28
 18/24 A kérdező kommentje:

Azért írtam, mert nekem eszembe se jutott hogy szakítani akar, de velem mondatja ki. Azt hittem csak nem bízik bennünk és majd idővel talán rájön, vagy már nem is tudom mit hittem...

Ez a variáció eddig nem fordult meg a fejembe, pedig nem tartom magam naív embernek. De lehet, hogy ebben az esetben tévedtem.

2011. jún. 16. 14:28
 19/24 anonim ***** válasza:

Ezzel jelezte számodra, hogy ez nem holtomiglan kapcsolat a részéről. Ha bármi nem tetszik neked a jövőben, akkor ő figyelmeztetett.. Ha te el is viselnéd a közöttetek álló különbségeket, ő nem fogja. Nem érzi magát egyenrangúnak, és ezen nem fogsz tudni változtatni. Mellesleg volt nekem is hasonló kapcsolatom, és a férfi hozzáállása miatt lett vége annak is..

Tulajdonképpen annyit mondott ezzel, hogy most élvezi a pillanatnyi helyzetet, de nem számít rá, hogy ez végleges lenne. Éppen ezért nem is ad bele minden energiát, és nem is építi bele az életébe.. szépen eltávolodtok majd, és megnyugtathatja majd magát azzal, hogy ő előre megmondta, és ez nem is az ő hibája.

2011. jún. 16. 14:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igaza van a válaszolók többségének, de lehet, hogy általánosítás ráhúzása egyedi esetre. Ezen már csak a kettőtök nyílt, őszinte, kifejtő kommunikációja segíthet :)
2011. jún. 16. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!