Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem létezik hosszan...

Tényleg nem létezik hosszan tartó párkapcsolat 1 főiskolát végzett és 1 12 osztályt végzett között?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 10:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Mivel a főiskola (meg manapság egy csomó egyetem is) kb annyit ér, mint a 12 osztály, ezért simán, egy szinten vagytok :)
2011. jún. 24. 21:45
 32/35 anonim ***** válasza:
Mért ne lenne az empátia, megértés jó kommunikácios készség az érzelmi intelligencia nem függ az bizonyitványok számától.
2011. jún. 25. 01:23
 33/35 anonim ***** válasza:

Már miért ne létezhetne, az intelligenciának nem sok köze van a diplomához!!! A szüleimnél és nálunk is eltérő az iskolázottság és nagyon jól működik a kapcsolatunk.

Ne ez alapján válassz!

2011. jún. 25. 07:58
 34/35 anonim ***** válasza:

Még ha 8 általánossal kérdezted volna megértenélek.. De 12? Ott már nincs túl nagy különbség, ami miatt egy kapcsolat nem működhet. A válasz: de, létezik.

Egyébként, az Eq 80%-ban befolyásolja az életünket, az Iq pedig csak 20, bebizonyították. Nem a végzettség számít a legjobban a kapcsolatban, hanem hogy ki milyen ember...

Lehet az is,hogy egy érettségizett lány v. fiú sokkal értelmesebb, mint egy diplomás férfi v. nő. De fordítva is megeshet, emberfüggő!

Viszont 8 ált. és diplomás között már ritkább, h a diplomás lenne a "kevésbé értelmes". Kapcsolatot ilyen végzettségűek között nem javasolnék, mert az már szerintem nem működhet hosszú távon.

2011. jún. 25. 09:07
 35/35 anonim válasza:

Az én Párom 8 osztályt végzett, én, ha nem jön közbe semmi, januárban államvizsgázom.

Nem azért nem tanult, mert buta lenne, hanem mert anno rossz társaságba keveredett, a szülei nem foglalkoztak vele, elkallódott. Több, mint 3 éve vagyunk együtt. Érdeked, mi tudunk a suliról beszélgetni, mindig meghallgat, ad tanácsokat, szóval ez sem gond.

Természetesen van olyan eset, hogy valamiben köti az ebet a karóhoz, esetleg a tanulatlansága miatt hülyeségekhez, de szívesen veszi, ha elmagyarázom neki a dolgokat :P

Megjött az esze, tudja, hogy hülyeséget csinált, megváltozott. Most költözünk majd össze, amint rendbe szedjük magunkat anyagilag, első dolga lesz, hogy tanuljon.

Rengeteget beszélgetünk, ez adja a jó kapcsolatunk alapját is, és nem érzem, hogy az iskolai különbségek problémát fognak jelenteni. Nekem ezt inkább a szüleimmel volt nehéz elfogadtatni, akik azzal jöttek, hogy majd nekem kell őt eltartani.

2011. jún. 25. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!