Tényleg nem létezik hosszan tartó párkapcsolat 1 főiskolát végzett és 1 12 osztályt végzett között?
Miért ne létezne? Nem értem, hogy mi a baj... a kor? Mert az abszolút tökéletes szerintem.
Ha meg az iskolai végzettséget nézzük, akkor is mi lenne a baj? Hány olyan kapcsolat van ahol vagy a nő vagy a férfi tanultabb.... és???
Nem értem, hogy mire gondoltál konkrétan, így ami eszembe jutott arról írtam.
Miért ne létezne? Nem egy ilyet ismerek, ahol működik.
Érettségivel is lehet valaki értelmes és diplomával is egy idióta. Nem ezen múlik...
Heeeee????
Nekem egyetemi diplomám van, több nyelven beszélek, páromnak szakmunkás végzettsége és egy érettségije. 7 éve együtt vagyunk, imádjuk egymást. És tudod, azt kell mondjam, hogy sokszor észreveszem, hogy a páromnak ezerszer több sütnivalója van mint sok diplomás barátunknak.
25/N
Most miért kell szegény kérdezőt egyből leoltani. Lehet, hogy ő is úgy gondolja, hogy létezik, de valaki szerint nem, és kíváncsi mások véleményére is. Nem hiszem el, mennyi rosszindulatú, fröcsögő ember jár mostanában ide.
Kérdésedre a válasz, szerintem létezik. Egy papír nem ruház fel senkit intelligenciával. Láttam én már olyan OKOS embert 10 osztállyal, hogy leesett az állam mikor kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!