Tényleg nem létezik hosszan tartó párkapcsolat 1 főiskolát végzett és 1 12 osztályt végzett között?
ez kifogás. létezhet 2 diplomás lány és szakmunkást végzett fiú közt is nagy szerelem, én már láttam rá példát. a srác művelt, intelligens és talpraesett volt. a lány szintén.
a főiskola még nem ad olyan képzettséget vagy értelmi szintet, amit egy érettségizett némi utánaolvasással ne érne el.
De létezhet, rajtatok múlik.
Már előttem is írták, hogy az ész nem kötődik a diplomához feltétlenül, egy diplomás ember is lehet tök hülye (főleg amennyi kamu diploma van manapság), és egy érettségizett ember is lehet sokkal okosabb, lehet, hogy csak nem volt lehetősége tanulni, vagy jobb döntésnek látta szakmát szerezni, ki tudja.
Sok diplomás gondolkodik így egyébként, de szerintem ezzel csak saját korlátoltságukat mutatják meg. Minden azon múlik, hogy ti hogyan kezelitek a dolgot. A párkapcsolat egyik lényege amúgy is az elfogadás, ebbe a párod iskolai végzettségének az elfogadása is beletartozik. Ha nem megy, akkor tényleg nem kell erőltetni, de ez már nem a végzettség "hibája".
létezhet. én főiskolát végeztem párom meg még a szakmunkást sem végezte el. boldogok vagyunk így ahogy vagyunk.
de pl egy ismerős csaj aki egyetemet végzett azért szakított a párjával (vagy legalább is ezt vágta a fejéhez amikor szakítottak), mert ő csak egy szakmunkás és ez végig probléma volt a kapcsolatukban...de szerintem ez a csajt minősíti, hogy ennyire felsőbbrendűnek érezte magát a diplomájával. aki normálisan gondolkodik ilyen téren annak nem jelenthet ez problémát.
Létezhet persze. Én pl,. mindig arról álmodtam, hogy diplomás férjem lesz, ennek ellenére szinte mindig olyanokba szerettem bele, akinek nem volt diplomája. Szóval én már nem adok erre. Kifejezetten vonzó, ha egy férfi autószerelő pl.
Nagyon sok ilyen ismerős házaspár van, egyikük diplomás, másikuk nem, mégsincs semmi gond.
Dehogynem! Ez nem a végzett osztályoktól függ. Van akinek azért nincs diplomája, mert nem volt rá meg az esély. Van akinek meg azért van, mert a szülei kidobták volna, ha nincs neki. Minden ember más. Két ember megszereti egymást, és kész. Kit érdekel hány végzett osztálya van? Ja, azért munkája legyen! :) Csövessel tényleg nem jó kezdeni! XD
Szép Napot!
20/L
Létezhet.
Én 5 éve vagyok párommal, neki diplomája van, nekem érettségim és most teszek le egy szakmát mellé.
21/L
Az a diplomás aki így gondolkozik azzal nem létezhet hosszabb kapcsolat, söt ha az alacsonyabb iskolázottságúnak van egy kis önbecsülése akkor rövid sem.
Olyannyira rühellem az olyan embereket akik másokat a képzettségük alapján ítélnek meg.
Engem is sértettek már meg, nem is kicsit, mert csak most 22 évesen jutottam el oda, hogy föiskolára menjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!