Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy esne, ha ezt mondaná a...

Hogy esne, ha ezt mondaná a párod?

Figyelt kérdés

Párom soha nem dicsér meg, még egy kis bókot sem kaptam soha. Azt mondja azért mert ugyis tudom, hogy jól nézek ki nem kell, hogy ő is megerősítse.

De én vágynék erre az "elismerésre", az hogy más férfiak megjegyzik hogy csinos vagyok az engem nem tesz boldoggá. A páromtól várnék megerősítést. Nem kellene folyton, csak néha-néha ha látja, hogy szükségem lenne rá.

2011. jún. 15. 20:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Neki említetted már ezt?
2011. jún. 16. 00:09
 12/19 A kérdező kommentje:

Persze, már számtalanszor. De nem is akarom ráeröltetni, mert ha magától nem jut eszébe nem akarom a szájába adni a szavakat.

Mindig azt mondja "ugyis tudod, hogy jól nézel ki! Akkor én miért mondjam?"

2011. jún. 16. 00:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha az elején, mikor még nem jártatok bókolt, és miután összejöttetek már nem, akkor egyvalamire lehet következteteni ebből: hogy már megkapott, és úgy érzi nem kell tennie semmit sem azért, hogy megtartson. Ez az én véleményem. Egy kicsit bizonytalanítsd el, tedd féltékennyé.

24/Nő

2011. jún. 16. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne különösebben. Én pont azt mondtam a páromnak, hogy ne dicsérjen nap, mint nap, mert nem szeretném, ha ennek örömére elszállnék magamtól. Mindig rászólok, amikor olyat mond "Szépségem" "Gyönyörűségem" vagy valami hasonló, hogy ezt ne csinálja. Persze általában kinevet, hogy én ezt kikérem magamnak, de ez van, máshogy vagyunk összerakva, és én tényleg nem igénylem a bókokat... :)
2011. jún. 17. 08:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak.De megértelek,hogy hiányolod.Fogadd így el ahogy van ha szereted.Te szoktál bókolni Neki?:))
2011. jún. 17. 15:23
 16/19 anonim ***** válasza:

A tied legalább unszolásra mondja...

Az enyém az első randin kiakadt, hogy lehet ilyen vékony a lábam...Nagyon rosszul esett, mert tényleg gebe vagyok. Utána is cseszegtetett ezzel sokszor, de olyan szerelmesnek tűnt, bemagyaráztam magamnak, hogy azzal akarja leplezni, hogy oda van értem, hogy kritizál. Egyszer írt egy sms-t, azt írta: szépségem...Soha többé nem írt ilyet. Egyszer mikor sminkeltem, azt mondta gyönyörű vagy. Azt hiszem, 3,5 év alatt ez volt minden.

A többi:

"Minek sminkelsz? Nekem attól nem vagy annyival szebb!" (kb. 1000-szer) - Azért sminkeltem, hogy neki szép legyek. Most 3,5 év után kidobtam az összes sminkcuccomat.

"Neked kék a szemed????" (3,5 év után)(Ezután nem értette, miért vonultam át másik szobába aludni, merthogy ő egyik volt szerelmének se tudja a szemszínét.)

"Nekem - nem megbántva az eddigieket - sosem voltak igazán szép barátnőim." - A válasz arra, hogy úgy érzem, szebbet szeretne nálam.

"Nem értem miért vagy féltékeny Zsófira, mikor nem is tetszik. 2 szót nem bírok vele beszélgetni, nem vagyunk egy hullámhosszon... - Jó, de tudod milyen érzés, mikor elengeded a kezem olyan szép lányok előtt, mint a Zsófi vagy az Erika??? - Na látod, az Erika az jó nő. De őt meg esélyem se volt megismerni, nem tartozott a mi körünkbe, úgyhogy róla nem tudok nyilatkozni. - Úristen, de ha neked a Zsófi nem szép, akkor hol vagyok én a sorban??? - Most minek hasonlítgassalak Claudia Shifferhez, az mire volna jó, hagyjuk már ezt...

Napok múlva: - Ha nem látod szépnek a Zsófit, akkor engem milyennek látsz??? (Hiszen a Zsófi nagyságrendekkel szebb nálam, a BÁLVÁNYOM. Úristen, milyen rondának láthat, ha neki A ZSÓFI nem jó nő!!!) - Most az a bajod, hogy jobban tetszettél mint a Zsófi??? - De azt nem mondtad, hogy jobban tetszem neked mint a Zsófi!

- Nem kell nekem jobb nő, én se vagyok tökéletes. Mit csináljak egy jó nővel??? Számomra MEGFELELŐ vagy. (Ezután 2 hét depresszió.)

- Jaj, Betti, számomra annyira TÖKÉLETESEN MEGFELELŐ lennél, ha nem lennének ezek az időszakok, amikor napokig nem szólsz hozzám. - Ezt nekem soha nem mondtad, hogy én számodra tökéletes vagyok. - Dehogynem. - Maximum azt mondtad, MEGFELELŐ vagyok a számodra. - És az nem ugyanaz??? - Hát nem! Az iskolában a megfelelő a 2-es.

Januárban is 2 hétig nem szóltál hozzám. - Persze, mert azt mondtad, hogy majd akkor veszel el feleségül, ha terhes leszek. - Februárban is Valentin napkor 1 hétig nem beszéltél velem. - Persze, mert elküldtél megvenni magamnak a Valentin-napi ajándékomat, amikor én már gyűrűre számítottam. - Aztán áprilisban is napokig hallgattál. - Persze, mert rájöttem, hogy ezen a nyáron se fogsz feleségül venni, de gyereket azt akarsz, de már most is 33 vagyok, lassan kifutunk az időből és én nem akarok gyereket esküvő nélkül, ha nem kellek neked gyerek nélkül, nem kell engem feleségül venni. - De én elvennélek szívesen, én is akarom, csak azt vártam, mikor lesz már egy kis nyugodt időszak, amikor minden rendben van köztünk. De ha téged ez bánt, akkor tűzzünk ki most egy napot az esküvőre. - Nem kell, nem kell engem muszájból feleségül venni. - Most mondtam, hogy én is akarom. - Nem akarok boldogtalan menyasszony lenni, most már mindegy úgyis...

- A volt párom sokkal jobban tudta kezelni a kisebbségi komplexusaimat, mint te. Ő azt mondta nekem, mikor rámjött a dili, hogy ne aggódjak amiatt, hogy nem vagyok egy plázacica, mert számára én vagyok a legszebb.

Válasz: nagy hallgatás...

Úgy látszik, mostani párom számára nem én vagyok a legszebb, mert ezt sosem mondaná, hiába vágyom rá. Bár lehet, hogy a nekem tökéletesen megfelelő vaggyal ugyanazt akarja mondani, csak én értem félre.

Sokáig kerestem mentségeket arra, miért nem dícsér soha. Pl. arra rájöttem, hogy valahányszor magassarkút vettem, azért fanyalgott, mert magasabb voltam nála és nem azért, mert rosszul áll vagy mert nem tetszik neki. Lehet, hogy a smink is ezért zavarja, mert oda a nagy önbizalma, ha túl jól nézek ki???

Nem tudom biztosan, mert nem egy nyámnyila fazon, épp a határozottságát, férfiasságát szerettem meg.

Mióta rájöttem, hogy nem tudja a szemem színét se, azóta elbizonytalanodtam. Azt hiszem, ő valójában azért nem dícsér engem, mert számára én tényleg nem vagyok egy nagy szám - jó nő meg végképp nem. Az átlagosan szép lányokat ő egyáltalán nem tartja szépnek. Azt hiszem, olyan magasra tette a lécet, hogy neki csak a tökéletes nő a nő, de olyannal meg nem mer kezdeni, aminek meg van a pszichológiája, mert a legtöbb férfinek nincs önbizalma lehorgonyozni túl szép nő mellett, nem akarja állandóan félteni más pasitól.

Hát ez van. Úgyhogy én már nem hiszek abban, amiben hinni próbáltam, hogy igazából oda van értem, csak leplezi és azért nem dícsér. Szerintem nincs oda egyáltalán. Számára én nem vagyok különlegesen szép. Csak átlagos.

2011. jún. 17. 15:38
 17/19 A kérdező kommentje:

15:38 Sajnálom!:(

Nem értem miért vagy ezzel a férfival, de ezt már neked kell tudnod.

Egyébként a kisebbségi komplexusod emellett a partner mellet csak rosszabbodni fog.

Bennem tultengett az önbizalom, mielött összejöttem a párommal, neki sikerült elérnie, hogy már csak átlagosnak érzem magam. Pedig sokat foglalkozok magamma, rendszeresen sportolok figyelek a táplálkozásomra a megjelenésemre az öltözködésemre.

Én ugy döntöttem, hogy nem tűrök tovább és visszaszerzem az önbizalmam. Vagy megtanul értékelni, vagy majd értékel más.

2011. jún. 17. 16:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Kerdezo: szerintem meg semmi ertelme varni abban remenykedve hogy megtanul ertekelni. En ugy latom jobb a szakitas. Nagyon butyuta baratod van.

Utolso valaszolo (15:38as): Nem tudom hogy voltal kepes egy olyan "ferfi" mellett lenni olyan hosszasan. Remelem a sajat javadert szakitani fogsz, ha meg nem tetted meg. Azt a kovetkeztetest vontam le az irasodbol, hogy azon kivul hogy a baratod egy hatalmas idiota, nagyon boldogtalan vagy mellette es tovabbra is az leszel ha vele maradsz.

Sok sikert@

2011. jún. 17. 19:46
 19/19 anonim ***** válasza:
!
2011. jún. 17. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!