Au pair vagyok és tetszik a fogadó apuka öccse, lehet
belőle valami?
Figyelt kérdés
Egy fiatal (29 éves) apuka öccséről van szó, nem tudom, hány éves a srác, de kb. korombeli lehet (én 22 vagyok). Egy hete jött el a nagycsalád látogatóba a gyerek első szülinapjára, akkor találkoztunk először, pedig amúgy itt lakik ebben a városban. Nem tudom, be merjek-e próbálkozni nála, félek, hogy hogy reagálna a fogadó családom, ha összejönnénk. Szerintetek megpróbáljam? Vagy várjak, amíg ő lép?
Ja, és annak az illetőnek, aki minden au paires kérdéshez odaírja, hogy "mi az az au pair?" megspórolok két kattintást :) [link]
Hát...ha nagyon nagyon nagyon tetszik és jófej meg minden, akkor én is bepróbálkoznék, de csak nagyon finoman és én úgy csinálnám, hogy az au-pairkedés vége felé leginkább...Mondjuk amikor már csak egy hónapod van hátra. Mert ha nem jön össze akkor sem kell már sokat ott lenned és még több kínos találkát átélni, ha meg összejön, akkor meg legalább nem lesz sok hátra, hogy "legálisan" is együtt legyetek:) Lehet, hogy a fogadó család még örül is neki, hogy "családban maradsz" :)
2011. jún. 14. 15:04
12/18 anonim válasza:
megvárnám h ő lép és akkor megkérdezném h szerinte ebből nem lesznek-e gondok. én is aupair vagyok és lett itt egy barátom, akinek bár nincs köze a családhoz, elfogadták. nem szóltak be, örülnek neki. a munkámat ugyanúgy elvégzem, nem keverem össze a kettőt
2011. jún. 14. 15:08
13/18 anonim válasza:
Szerintem felejtős.Ha összejönnél a sráccal,akkor lehet hogy nem végeznéd a dolgod rendesen,és ez nem fog a családnak tetszeni.Ha meg mégsem lenne kifogásuk ellene hogy 'jártok',akkor ha összevesztek,Neked is Nekik is nagyon de nagyon ciki lesz ott maradni náluk.Mindkét esetben igen gyors elbocsátás lenne.Aztán van a legideálisabb eset,hogy összejöttök,és nagyon komoly kapcsolat,esetleg házasság is lesz belőle....Mérlegelj!de szerintem felejtős,a munka miatt.
2011. jún. 14. 15:09
14/18 anonim válasza:
Hát szerintem függ a családtól is ahol vagy!Nem tudom én személy szerint nem vagyok konzervatív,de nem feltétlenül örülnék hogy ha egy nálam dolgozó kikezdene a rokonommal,elvégre nem azért fízet hogy te a család tagokkal ismerkedjél és flörtöljél.Egyenlőre lehetne titokban csinálni aztán majd meglátjátok hogy mi fog belőle ki sülni!Szerintem egy probát megér,de azért probál meg titokban tartani egy darabig ha mesetleg a probálkozás mellett döntesz!
2011. jún. 14. 15:22
15/18 anonim válasza:
Még annyi hogy gondolom nem onnan szeretnél nyugdíjba vonulni:),de azért amig nem jár le a szerződésed addig csak titokban csináld,nehogy azt mondják hogy pápá nem kellesz,aztán a végén ott állsz munka és pasi nélkül,mert ugye az is benne lehet a pakliban hogy a srác nem akar tőled semmit.Esetleg ezt a főnöködék fülébe jutattja,aztán se meló se pasi!
2011. jún. 14. 15:25
16/18 anonim válasza:
Semmiképpen.
1. mi van, ha a fogadó családnak nem tetszik, hogy az alkalmazott be akar csámcsogni a családba
2. mi van, ha szakítanál valamiért vagy elég ha csak nem azt teszed amit a pasi akar és akkor lőttek az állásodnak is tehát kiszolgáltatott leszel
2011. jún. 14. 17:34
17/18 A kérdező kommentje:
Nem merem így biztosra kijelenteni, hogy tetszem neki én is, de sokat beszélgettünk és az látszott rajta, hogy érdekli, amit mondtam, meg kérdezgetett rólam. Nem tudom, mert ugye neki én külföldi vagyok, és lehet, hogy csak azért kérdezett ennyi mindent. Azt viszont nem értem, miért mondjátok páran, hogy ha összejövök vele, nem fogom rendesen végezni a munkámat? Ennyi erővel akkor semmilyen munka mellett nem lehetne barátja az embernek. Az au pair munka nem sokban különbözik pl. egy csecsemőgondozó vagy óvónő munkától, az ő párkapcsolatukra meg senki nem mondja, hogy emiatt nem fognak tudni rendesen dolgozni.
2011. jún. 14. 17:38
18/18 anonim válasza:
Persze igazad is van, illetve annyiból nem, hogy az óvónő nem otthon dolgozik, mert te ott is laksz, szóval szülők lekoccannak simán átjöhet a fazon. Erre gondoltunk, de ne vedd magadra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!