Belekevertek valami, hogy tudok belőle kimászni?
Befognak hívni tanúnak egy apasági per kapcsán. Még nem kaptam meg a hivatalos értesítőt.
A helyzet az, hogy egy barátnőm "rángatott" bele, hogy egy másik barátnőm párja "ellen" tanúskodjak.
Ki akarok maradni az egészből, több okból is.
Hogyan tehetem? Utánajártunk, ha nem megyek el a tárgyalásra, pénzbírságot szabhatnak ki. :(
De ha elmegyek, akkor a barátnőm és a párja azt hiszik majd, hogy hátbatámadtam őket (igazuk is lenne).
A párom sem örül az egésznek. Legszívesebben leordítaná a nő fejét... de mondtam hogy azzal nem ér el semmit...csak ront a helyzeten.
Igazából egyik félre sem tudok terhelőt mondani. Párom szerint majd csak annyit kell igazolnom, hogy a nő és a férfi x ideig együtt voltak, és egy társaságban voltunk.
Tehát ha akarnék sem tudnék a barátnőm ellen tanúskodni.
Húúúú de gáz. Legalább megkérdezhettek volna ha már belekevertek. Jó ötlet a spiclire terhelő vallomást tenni, igazán kemény lecke lenne neki. :) Édes bosszú.
De nem szabd ilyet tenni :(
Ezen akadtunk ki a párommal, hogy meg sem kérdezte senki, hogy akarok-e menni... Csak hogy mennem kell és kész.
Mondtak egy dátumot, ha addig nem megy a férfi hogy elismeri a gyereket,akkor meg kell jelennem a tárgyaláson.
"A kihallgatás kezdetén a tanútól meg kell kérdezni a nevét, születési helyét, idejét, anyja nevét, lakóhelyét, foglalkozását, valamint azt, hogy a felekkel milyen viszonyban van, s hogy ennek folytán vagy más okból nem elfogult-e."
Szerintem ha erre azt válaszolod, hogy elfogult vagy, akkor úgysem veszik figyelembe az általad elmondottakat. Így nem teszel terhelő vallomást egyik félre sem, nem fognak rád haragudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!