Mi lett a barátnőmmel? Valamit belekevertek az italába? V ez mitől lehetett?
Fél liter töménytől ne csodálkozzon.
Megérdemli!
Szerencséje van, h nem kapott harmadik rohamot is, mert abba belehalt volna.
A barátnőd azért kapott rohamot, mert egy buta liba, aki nem ismeri a mértéket.
"Somebody put something in my drink.."
Tök röhej, mindenki ezzel védekezik, qrvára nem azzal, hogy elszállt az agya és jóval többet ivott, mint el tudott volna viselni a szervezete. Azon se csodálkoznék, ha még ennél is többet ivott volna, aztán kapott egy enyhe alkoholmérgezést. Ne igyon, ennyit tudok ajánlani.
Ilyet senki nem érdemel meg, nyílván fiatal, még másképp megy a kontroll, máskor nem valószínű, hogy megismétli.
Hát lehet még este el kellett volna vinni orvoshoz, de akkor sajnos biztosan kimossák a gyomrát.
A legfontosabb, hogy most hogy van????
Amúgy el kellene menni, legalább háziorvoshoz, és utólag elmesélni neki, akkor is ha jól van.Hátha vizsgálatra továbbutalja.
Egyébként nem vágom hogy bekevertek e neki-nekem az ilyenekkel vannak fenntartásaim-vagy csak ennyire bekészült.Teljesen másképp reagálunk az alkoholra, vagy ugyanaz az ember is eltérő körülmények között teljesen más hatás alá kerül ugyanannyitól, szóval lehet tegnap ezt hozta ki belőle.
Szegény a mai napját nem irigylem.:(
A három epilepsziás görcs halálos kimenetelű lehet. Apukám epilepsziás volt és egyik nap két rohamot kapott egymás után. Kihívtuk hozzá a mentőt és az orvos mondta, h szerencséje, h nem kapott mégegyet, mert nem élte volna túl. Később eü-ben is azt tanultam, h a harmadik rövid idő alatt halálos lehet.
amúgy meg 27 éves vagyok, voltam már részeg, de sosem veszítettem el az önkontrollomat, mindig mindenre emlékeztem utána. Igenis buta dolog volt.
Biztos belekevertek valamit az italába...
narancslét, bakker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!