Au pair vagyok és tetszik a fogadó apuka öccse, lehet belőle valami?
Egy fiatal (29 éves) apuka öccséről van szó, nem tudom, hány éves a srác, de kb. korombeli lehet (én 22 vagyok). Egy hete jött el a nagycsalád látogatóba a gyerek első szülinapjára, akkor találkoztunk először, pedig amúgy itt lakik ebben a városban. Nem tudom, be merjek-e próbálkozni nála, félek, hogy hogy reagálna a fogadó családom, ha összejönnénk. Szerintetek megpróbáljam? Vagy várjak, amíg ő lép?
Ja, és annak az illetőnek, aki minden au paires kérdéshez odaírja, hogy "mi az az au pair?" megspórolok két kattintást :) [link]
köszi akkor én meg sem kérdezem mi az
mert én sem tudtam !
irány a link.
Attól függ
Ha van más család ahová mehetsz ha kitesznek mert nem jól sül el,akkor próbálkozz
egyébként megvárnám hogy probálkozzon az öccse
Én biztos nem próbálkoznék be, ha nagyon kell a munka, ha nem akkor meg próba szerencse (: Lehet, hogy nem elleneznék,de elvileg babázni mentél ki oda nem hetyegni, ráadásul joggal arra gondolnának,hogy amíg ők nincsenek otthon nem a dolgoddal foglalkozol.
Úgyhogy mérlegelj, hogy szükséged van-e erre a munkára vagy nem.
Azt mondjuk nem írtad, hogy a srácnak bejössz-e, azért azt lehet látni, érezni.
Azért egy testvér még mindig jobb eset, mint az apa. Ettől függetlenül én nem mernék lépni, amíg náluk vagyok. Tapasztalatom szerint egyik au-pair-tartó sem szeret az au-pair-e szerelmi ügyeiről tudni.
Ez kicsit olyan dolog, mint a kórházi dolgozó elviekben nem jöhet össze beteggel. Ettől függetlenül ez mégis megtörténik. Nagyapám és nagyanyám így ismerkedett meg :)
Én nem próbálkoznék,hanem várnék,hogy az öccs mit lép.Ha ő kezd el udvarolni akkor más a helyzet,mert tuti,hogy az öccs megkérdezte a bátyját,hogy zavaró lehet-e.
Azért sem próbálnám meg,mert félő hogy úgy járnál mint a barátnőm.
Mindketten külföldön élünk.A barátnőm au-pairként élt egy családnál.(én munkaközvetítő irodában dolgozom).Egy nap sírva hívott telefonon,hogy elvesztette az állását,mert összejött a háziasszony bátyjával.Nem tetszett a családnak,és megkérték,hogy rövid időn belül keressen magának szállást/munkát.A szomorú az egészben,hogy a viszony akár folytatódhatott is volna,hiszen már nem dolgozott a családnál,de a pasas ejtette. Szegénykém két szék közé esett.Se pasas,se munka.
Szóval én tanácsom az,hogy ne próbálkozz..
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!