Most mit csináljak vele? Már nem tudom mit mondhatnék neki, hogy megnyugtassam.
Én saját tapasztalatomból azt mondanám, hogy pszichológus nem kell neki, se agyturkász, mert az segít a legkevésbé. Én is ilyen voltam/vagyok, pár éve többször elvittek pszichológushoz, de olyanokat mondtak, akartak a fejembe tuszkolni, hogy hogy is mondjam...tipikus reakció a felnőttektől, ha már kezd felnőni a gyerek, komolyodnia kéne, el kell felejtenie az álmodozást, és beletörődnie a való világba. Velem mindig ezt akarták felfogatni, pedig akkor még 15-16 voltam, de olyanokat mondtak amiktől mára szépen megijedtem a világtól, az élettől, és a jövőtől ami "vár" rám.
Nekem is óriási a képzeleterőm, annyi mindent el tudok képzelni amit leírni sosem tudnék, de ha a lányodnak van tehetsége, akkor nagyon jó író lehet belőle. És nem hiszem hogy volt olyan író akinek ne lett volna nagy képzelőerője mert akkor nem tudták volna megírni a könyveket.
Pedig ez a képesség még nagyon jól jöhet még ha tényleg akar az írással foglalkozni.
Várd meg míg ő is átgondolja még párszor a dolgokat és magától meg fogja érteni hogy nem dilis meg nincs semmi baja!
18/L
Nagyon szívesen. :-)
Én is mindig úgy fogom fel a dolgokat hogy biztos én vagyok más, biztos velem van a baj pedig tudom hogy nem lehet minden ember ugyan olyan. És ahogy előttem már írták, vannak olyan emberek akik az átlagnál furcsábbak (rájuk mondják, hogy küldetésük van ebben a világban), engem is mindig ilyennek könyvelnek el, furcsa vagyok másoknak, a megnyilvánulásaim, a szemléleteim és a világhoz, dolgokhoz való hozzáállásom is más, így bármit mondok a végén én érzem magam kellemetlenül mert 'olyat' mondok.
A te lányod is más, ami nem feltétlenül jelent rosszat, ez attól függ ki hogy áll hozzá. Én úgy vagyok vele ahogy a kedvenc idézetem is értelmezi: "Más vagyok mint a többi ember. Lehet hogy nem vagyok jobb senkinél, de hogy más vagyok az biztos."
28eves vagyok es van egy alomvilagom.
ott minden szep es jo es ugy van kitalalva ahogy en szeretnem.Soha semmilyen problemam nem volt ebbol,pedig a szuleim es a parom is tud rola.Egy mas okbol pschiaterhez kellet jarnom,neki is elmondtam es azt mondta hogy nincs ezzel semmi gond egeszen addig mig kulombseget tudok tenni a ket vilag kozt.tudom hogy az csak egy alom,nem valosag de anyira jo hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!