Soha nem lesz már normális életem? Hogy szabadulhatnék meg az emlékektől?
94%-os nem értem igazából, hogy tulajdonképpen az zavar-e, hogy én szerelmes vagyok, vagy az, hogy a párom kifejezést használtam. Amennyiben az első, akkor nincs hozzáfűznivalóm, nem tehetek róla, ha neked éppen nem jön össze. Ha az utóbbi (mert ilyet is láttam már ezen az oldalon), akkor elmondom, hogy azért ezt a kifejezést használom, mert szerintem több ő nekem mint egy 'barát' vagy egy 'pasi'.
Egyébként köszönöm a válaszokat. Igazából tegnap nagyon ki voltam akadva emiatt, kissé eltúloztam az egészet. Minden amit leírtam igaz, csak néha, ha ezek érzékenyebb pillanataimban eszembe jutnak, eléggé ki tudok borulni tőle, mert hiányzik apám normális énje. De hát, ez van, tudom, hogy van akinek sokkal rosszabb, de nekem tegnap, meg már jó ideje ez a legnagyobb problémám.
Askim, köszönöm a válaszod. Azt nem kívánom, hogy minden rendbe jöjjön, mert kétlem, hogy az ilyen emberek valaha is megjavulnának, de a pároddal, meg az élet összes területén sok sikert :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!