Szülők! Megengednétek a 14-15 éves lányotoknak, hogy egy idegen városban, egyedül egy lakásban lakjon?
A környék nagyon biztonságos,nem biztos,hogy egyedül lenne,lehet,hogy odaköltözne hozzá pár barátnője is.
Ti megengednétek neki,ha a tanulás miatt kéne és ha megengedhetnétek magatoknak anyagilag?
(A lakás már megvan,az a család tulajdona,csak nem lakik benne senki,mert akié volt,az külföldre költözött)
18.25, remélem nincs gyereked
méghogy irigység? biztos azértmondja sok szülő, mert irigy. van neked eszed? ha te megengednéd ezt a lányodnak, hát, téged nagyon tudlak sajnálni.
Oké,gondolom rájöttetek,hogy én vagyok a lány...
De én nem tudok másokkal együtt lakni(csak a barátnőimmel).
Főzni,takarítani nem tudok,de csak jövőre kéne döntenek,így megtudom tanulni,max majd rendelünk néha kaját...
Még 13 éves vagyok,de eddig minden évben kitűnő voltam a suliban,ahol elindulok versenyeken 1-2-3 helyen végzek általában,szóval nem hanyagolom el a tanulást.
És itt nem lehet ingázni a 2 város között,mert kb. másfél-2 óra az út kocsival :S
Én 14 éves lány vagyok és tavaly nyáron kiköltöztünk a nyaralónkba az unokatestvéremmel aki 18/L. Úgy gondoltuk rohadt jó buli lesz, de elég nehéz volt szülők nélkül. Takarítani, mosogatni, pakolni, persze ezt otthon is csináltuk, de a nyaralóban minden feladatot mi csináltunk egyedül, nem volt ott anyu aki segített. 2 hetente jött a szennyesért, aztán hello szia. Egyedül mentünk bevásárolni. Most lehet, hogy ez az egész nem tűnik olyan nehéznek, de az volt. Persze jó volt, hülyéskedtünk, buliztunk, de nem hiszem hogy 2 hónapnál tovább bírtam volna ott lakni. Főleg ha közben suliba jársz.. Bele fogsz őrülni. Én inkább mennék koleszba, lehet hogy a lakás otthonosabb, de macerásabb is. Főleg ha el vagy kényeztetve, de nem azért mondom.
Persze, tanulás miatt, mi? :D Én is ezt mondanám :D
"Még 13 éves vagyok,de eddig minden évben kitűnő voltam a suliban,ahol elindulok versenyeken 1-2-3 helyen végzek általában,szóval nem hanyagolom el a tanulást. "
Most lehet, hogy nem, de tudhatod mi történik, ha olyan társaságba keveredzs. Vagy ha vki megtudja hogy egyedül laksz és bemegy, megerőszakol, és egy életen át viselned kell.
Csak mondtam egy példát
ATtól, hogy jó az átlagod, nem jelenti h nem bulizol, iszol, majd, stb..
Barátnőkkel végképp ne lakj együtt, abból csak még nagyobb vita lesz.
Sokkal jobban meg fogtok sértődni egymásra, mintha idegenekkel laknál.
Ki fog takarítani? Főzni? Mosogatni? A másik után elpakolni?
Hidd el nekünk, nem lesz az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!