Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Megengednétek a 14-15...

Szülők! Megengednétek a 14-15 éves lányotoknak, hogy egy idegen városban, egyedül egy lakásban lakjon?

Figyelt kérdés

A környék nagyon biztonságos,nem biztos,hogy egyedül lenne,lehet,hogy odaköltözne hozzá pár barátnője is.

Ti megengednétek neki,ha a tanulás miatt kéne és ha megengedhetnétek magatoknak anyagilag?

(A lakás már megvan,az a család tulajdona,csak nem lakik benne senki,mert akié volt,az külföldre költözött)

2011. jún. 13. 17:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
100%

Ó ugyan, nem csak a rossz társaság vagy a drogok miatt rossz ötlet. Ilyennel nem szükségszerűen találkozik.

De mondjuk a szabadság érzése, az úgysem tudják, mit csinálok, így azt teszek, amit akarok, akkor fekszem le, amikor akarok, akkor és oda megyek, addig maradok, amíg akarok, akkor és annyit tanulok, amennyi nekem tetszik, az jöhet oda, akit én akarok, stb. Na ezek könnyen előfordulhatnak a mindennapokban.

2011. jún. 13. 18:10
 32/73 anonim ***** válasza:
94%
Nem engedném meg és a törvény sem engedi meg. 16 év alatt nagykorú felügyelete alatt kell hogy álljon, így ha egyedül -vagy gyerekekkel hagyod- még téged is megbüntetnek. Arról nem is beszélve, hogy mennyi aberrált állat van a világban, még az kellene, hogy valaki rájöjjön, egyedül van...
2011. jún. 13. 18:10
 33/73 anonim ***** válasza:
88%

Én 4 évig voltam kollégiumban 5 másik emberrel egy szobában, 22kor központilag lekapcsolták az áramot, ha ki akartam menni az épületből - akár csak a sarokig - engedélyt kellett kérni. Télen nem volt meleg víz. Ha nem akarsz koszt, kezedbe veszed a seprűt.

Szerinted saját lakásban nem kell takarítani? Meg főzni mosni egyebek. Az sem könnyű.

Nyilván nem a legkényelmesebb a kollégium, de megtanít becsülni még akár a meleg vizet is, arra, hogyan élj közösségben, hogyan alkalmazkodj. Rengeteg barátot lehet szerezni. Kicsit felkészít az életre.

Egyszer el kell jönni anyuci szoknyája mellől.

Ha nem bírnád, hát menj közelebbi suliba.

2011. jún. 13. 18:13
 34/73 anonim ***** válasza:
76%
Miért beszélsz még mindig egyes szám 3. személyben, kedves kérdező? Ha a kérdésedet sem mered felvállalni anélkül, h bárkivel szembe kéne nézned, akkor hogy kezdesz önálló életet? Az élet egy elég kemény dolog, minek így sürgetni?
2011. jún. 13. 18:14
 35/73 anonim ***** válasza:
88%

"nem volt a szobában TV"

Úúúristen, micsoda veszteség :D

2011. jún. 13. 18:15
 36/73 3rdeye ***** válasza:
86%

te kérdező! szerintem te vagy az a 14-15 éves lány! annyira látszik a stílusodon!

"odaköltözne hozzá pár barátnője is"

magyarul már előre ki van tervelve, hogy "héé csajszik, van egy házunk, a hülye anyámnak meg beadom hogy nem jó kollégiumban lenni, mi meg elleszünk, szétszívjuk magunkat iszunk meg minden, szétkalippóztatjuk magunkat a fiúkkal"

HÁT TUDOD MIT? HA ANYÁDNAK VAN EGY CSÖPP ESZE, MOST ÚGY POFÁNVER, AHOGY MÉG NEM VOLTÁL!

2011. jún. 13. 18:19
 37/73 anonim ***** válasza:
93%

én a 16 éves, mai fiatalokhoz képest normális húgomat tekintve, egyértelműen nemet mondok, pedig még én is fiatal vagyok, jó dolognak tartom ha egy gyerek önálló, de ez már túlzás. Minden vagyonotokból ki fog zabálni, nem főz, nem takarít, és főleg le fogja szarni a tanulást. Ki tudja mennyit fog lógni.

Mi a gond a kolival? Elég sok embernek megfelel. Ha a kisasszonynak nem, akkor maradjon otthon.

De ennyi idősen egyedül? Na az durva lenne.

2011. jún. 13. 18:21
 38/73 anonim ***** válasza:
9%
Megengedném, de egyben sajnálnám is a sok irigy ember miatt, akik felelősségtudatnak álcázzák az irigységüket. Süt a rosszindulat egyesekből :(
2011. jún. 13. 18:25
 39/73 anonim ***** válasza:
100%
Láttad már a koleszt, ahova menned kéne? Mert én már voltam olyanban, h haza se akartam jönni...saját fürdő, tv, hűtő, stb...de arról ne is álmodj, h a szüleid megengedik a lakást...max ha nagyon nem érdekli őket, h mi lesz veled...azt pedig kétlem.
2011. jún. 13. 18:27
 40/73 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kisasszony!

Ha por van meg pókháló, azt el kell takarítani.

Ki fog főzni rátok?

A villanyoltás meg azért van, mert figylenek rátok, és jót akarnak, ugyanis korán kell kelni.

22 éves vagyok, kollégista, és imádom.

Bár nem nyalja ki senki a seggem, nem takarítanak utánam, magamra főzök, (mondjuk gimis koliban van kaja) és képzeld, nincs TV. Mert anélkül is lehet élni. És már itt élek 3 éve, és nem haltam bele.

Ja, és az áramról annyit, h néha úgy random nincs.

2011. jún. 13. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!