Ciki a szüleimmel strandra menni? 15/F
Figyelt kérdés
Szüleim ma mennek aquaparkba,de szerintem tök ciki velük mennem:/persze nem lenne para ha jönne vmi haver vagy uncsitesó:/ Korombeleik is így vannak ezzel?2011. jún. 13. 11:26
21/23 anonim válasza:
Bezzeg ha pénzt kell kunyerálni bulira,piára,cigire nem ciki kuncsorogni mi?
22/23 A kérdező kommentje:
Nem iszom,nem cigizek,nem járok buliba...Tnap elmentem de értelme nemvolt...végig a 3éves tesómmal szórakoztak én meg le voltam szarva-.-"legalább apám eljöhetett volna velem csúszni vagy ugrálni de ő is baszott rám-.-"Szóval többet anyámékkal sehova...
2011. jún. 14. 14:45
23/23 anonim válasza:
Ha ciki velük strandra menni akkor mi a francért akartad volna hogy apád menjen veled csúszni? Elvileg örülni kellett volna hogy leszartak, addig se mutatkoznak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!