Ciki a szüleimmel strandra menni? 15/F
Figyelt kérdés
Szüleim ma mennek aquaparkba,de szerintem tök ciki velük mennem:/persze nem lenne para ha jönne vmi haver vagy uncsitesó:/ Korombeleik is így vannak ezzel?2011. jún. 13. 11:26
11/23 anonim válasza:
Az a ciki hogy így gondolkodsz. Milyen haver? Hagyjad már magad még csak egy kis taknyos kisfiú vagy, jellemző ezek a mai tinédzserek hogy gondolkodnak. Majd ha felnőssz, remélhetőleg jót röhögsz saját magadon.
12/23 anonim válasza:
Attól nem fogsz fiatalabbnak/dedósabbnak tűnni, ha velük mész. Nem ciki és nem para! Nyugi!
13/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Miért ne mehetnél a szüleiddel? Manapság minden ciki, amit a tinik a szüleikkel csinálnak? Nem értem...Valami családi program is kell. És nézd a jobbik oldalát: legalább nem a zsebpénzedből kell költeni, mert ők megvesznek neked ott mindent, ami kell.
14/23 anonim válasza:
Jaj már miért lenne ciki? Én 12 vagyok mégis jobban elvagyok a szüleimmel akárhol mint egy barátommal...
15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat :D Meggyőztetek elmek velük :D
2011. jún. 13. 11:59
16/23 anonim válasza:
mi mindig együtt mentünk...amikor 5 éves voltam és amikor 15 akkoris.sőt,most már 25 vagyok,és még mindig megyünk együtt.Sőt,párom szüleivel is megyünk
17/23 anonim válasza:
jaj te. jó elmondom ennyi idősen én is gondolkodtam ilyenen hogy ciki, de egyáltalán nem az és utólag csak röhögök magamon.
18/23 anonim válasza:
Vagy a baráti köröd, vagy a nevelésed elég gáz, ha szégyelled a szüleidet... aki meg emiatt kinéz, az egy baromi nagy bunkó. Vésd az eszedbe: haverok jönnek-mennek, de a család az egyetlen biztos pont az életedben (legalábbis még az sem teljesen biztos meg persze vannak kivételek, de sokkal biztosabb, mint a haverok általában... főleg a tinikori haverok... más egyetem, aztán a legtöbbje folyamatosan lemorzsolódik...).
19/23 anonim válasza:
Az a ciki, hogy így gondolkodsz. Persze gondolom, ha valaki a mai fiatalokról és a kapcsolataikról valami rosszat mond, akkor ki vagy akadva, pedig az ilyen hozzáállás is az alapja.
20/23 anonim válasza:
majd ha idősebb leszel, rájössz, h milyen jó az ősökkel elmenni valahova.
inkább örülj neki, hogy ilyen jófej szüleid vannak, h elvisznek aquaparkba. ha anyum elhívna, simán elmennék vele, és lexarnám, h kinek mi a véleménye róla! 23 éves vagyok, már láttam egy s mást, és tudom, h a legnagyobb kincs az, ha valakinek élnek a szülei, és velük lehet, amikor csak akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!