Ciki a szüleimmel strandra menni? 15/F
Figyelt kérdés
Szüleim ma mennek aquaparkba,de szerintem tök ciki velük mennem:/persze nem lenne para ha jönne vmi haver vagy uncsitesó:/ Korombeleik is így vannak ezzel?2011. jún. 13. 11:26
1/23 anonim válasza:
Igen, vérciki. Maradj otthon és nézzed a tévét. Nem ám elmész az aquaparkba a szüleiddel. Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy elmész velük. :o
2/23 anonim válasza:
Gondolom, 15 évesen se hagynak otthon egyedül, ha nyaralni mennek...
4/23 A kérdező kommentje:
Értelmesebb válaszokat vártam-.-" amúgy mért ne hagynának itthon?-.-"Tavaly nyáron 1szer sem mentem el velük csak haverokkal:/
2011. jún. 13. 11:31
5/23 anonim válasza:
Sztem tök menő!!! A keri fiam is annyi mint te és tök jól szoktuk érezni magunkat együtt!!!!! :)
6/23 anonim válasza:
Nem "ciki", már mi a fenéért lenne az ciki? Brutáljó móka lesz, menj nyugodtan! :)
7/23 anonim válasza:
Szerintem aquaparkba konkrétan egyáltalán nem gáz, ott úgyis egész nap rohangál az ember csúszdáról csúszdára (legalábbis én, pedig 30+ vagyok), majdnem mindegy kivel ment oda. És jó móka, kár lenne kihagynod szvsz.
8/23 anonim válasza:
Már bocs, de milyen értelmesebb válaszokat vártál, öcsi? Én 17 vagyok, de ilyen meg se fordulna a fejemben, hogy a szüleimmel egy aquapark-ba elmenni szórakozni ciki lenne. Ez csak a mai idióta tinik felfogása, hogy minden ciki, amit nem a haverokkal csinálnak. Azaz: egyáltalán nem ciki, menj el velük...
9/23 anonim válasza:
Én még 23 évesen is elmegyek néha a szüleimmel gyógyfürdőbe ázni, beszélgetni, pedig már rég nem élek otthon. Egyáltalán nem ciki. Örülj neki, hogy mehetsz az aquaparkba, menj helyettem is, én 10 éves korom óta szemüveges vagyok, meglehetősen korlátozott a strandolás élménye. :D
10/23 anonim válasza:
Ja, vérciki. Szánalmas vagy, gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!