Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves vagyok (nemsokára 24)...

23 éves vagyok (nemsokára 24) és rettentően félek az öregedéstől. Ez normális?

Figyelt kérdés

Nagyon hiú vagyok, sokat foglalkozom a külsőmmel és kritikus vagyok magammal szemben.

Kb. egy éve nagyon foglalkoztat az öregedés gondolata. Teljesen bepánikolok, amikor eszembe jut. Képes vagyok egész nap ezen agyalni. Olyan is volt, hogy az éjszaka közepén felkeltem és kerestem 30 feletti csinos nőket a neten. Olyankor megnyugszom pár napra (mert látom, hogy vannak szép nők 30-40 felett is), de pár nap múlva megint rámtör ez az érzés. Ezerrel eszem a bőrfiatalító ételeket, kapszulákat is stb. Már nem bírom idegileg. Mit lehetne ezzel csinálni?

2011. jún. 12. 18:49
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Amúgy valahol szerintem szeretet kérdése is ez.

Pl 19 évesen megismertem egy akkor 37 éves pasit,akit nagyon megszerettem,és hiába már 43 éves,nekem még mindig az,akit akkor megismertem:)

Persze ő is jól tartja magát:DD

2013. nov. 11. 03:44
 42/43 anonim ***** válasza:

Nem tudom láttad-e a "Jól áll neki a halál" című filmet?:D

Maryl Streep,Goldie Hawn és Bruce Willis szerepelnek benne,ahol van egy örök fiatalság bájital:DHa megiszod örökre fiatal leszel:D....

1-2 percet gondolkodtak rajta,milyen lehet az örök élet:D..Én annyit sem gondolkoztam volna,egyből lehúztam volna a bájitalt:D

2013. nov. 11. 06:50
 43/43 anonim ***** válasza:

Az van, amit #2 mondott, plusz kerüld el messzire a szoláriumot, az roncsolja a bőrt a legjobban.

Utcán is hhasználj az arcodra fényvédő faktoros krémet vagy egyéb kozmetikumot.

És ami még nagyon fontos, majd sok év múlva, a menopauza idején kezdd el a hormonpótló terápiát, mert nőknél az ösztrogén hiánya csontritkulást és a bőr gyors öregedését okozza.

2014. júl. 24. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!