Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves vagyok (nemsokára 24)...

23 éves vagyok (nemsokára 24) és rettentően félek az öregedéstől. Ez normális?

Figyelt kérdés

Nagyon hiú vagyok, sokat foglalkozom a külsőmmel és kritikus vagyok magammal szemben.

Kb. egy éve nagyon foglalkoztat az öregedés gondolata. Teljesen bepánikolok, amikor eszembe jut. Képes vagyok egész nap ezen agyalni. Olyan is volt, hogy az éjszaka közepén felkeltem és kerestem 30 feletti csinos nőket a neten. Olyankor megnyugszom pár napra (mert látom, hogy vannak szép nők 30-40 felett is), de pár nap múlva megint rámtör ez az érzés. Ezerrel eszem a bőrfiatalító ételeket, kapszulákat is stb. Már nem bírom idegileg. Mit lehetne ezzel csinálni?

2011. jún. 12. 18:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
66%
16-25-ig MINDEN lány szép, ha nem 100 kiló és van foga. Aki született szépség, illetve sportol, egészségesen él, az 30-on felül érik be. pl. Katheriene Zeta-Jones, Angelina Jolie, Natalie Portman, Oroszlán Szonja, Katalin hercegnő (Vilmos felesége-aki 29, pár éve 10-el látszot öregebbnek) majdnem mindegyik, a VILÁGHÍRŰ fotomodellek közül. Ne az egycímlaposakra gondolok. a továbiakban-passz. Vígasztalni akartalak-sztem se szedd túl magad mindennel. Korpatabletta éhgyomorra elveszi az étvágyadat, a fokhagyma-galagonya és az omega 3 zsirsav, a zöldtea kapszula gyorsítja az anyagcserét, illetve segít az esszencilis zsirsaval felszívódásában, szedj napi 1000 mg C-vitamint 2 részletben-antioxidáns, és egyél sok zöldséget-gyümölcsöt, és joghurtot. E. Lauder mondta, hogy ha anők tudnák, mi van a joghurtban, én becsukhatnám a boltot...további jó fórumozást
2011. jún. 12. 19:23
 22/43 anonim ***** válasza:
Ez már a nem normális kategória, megnyugtatlak.
2011. jún. 12. 19:29
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
nem...ez nem normális. és így, ezzel az értelmetlen parával csak a saját életedet fogod megnehezíteni...
2011. jún. 12. 20:19
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen felesleges gondokkal ne strapáld magadat. Te is tudod, nem vagy öreg 23 évesen. Majd ha 60 elmúltál... akkor beszélhetünk róla. Inkább próbáld megélni az életedet, ne ilyeneken agyalj.
2011. jún. 12. 21:35
 25/43 anonim ***** válasza:
25%

Öszintén?

Igen van mitöl félned.

Férfiként amit a környezetemtöl kapok, látok mindenhol biztos vagyok benne, hogy 30-40 évesen nem a 25-30-as Nökre fogok hajtani, hanem a zsenge ropogós huszasokra.

Kövezzetek meg, de ha 22 leszarnak azért, amiért fiatal vagyok és nincs egzisztenciám, akkor szerzek egzisztenciát és Én is a fiatalokat fogom hajkurászni.

Tudjátok, egyszer a fagyi visszanyal.

2011. jún. 12. 21:53
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Aztán a zsenge huszas ugy harminc fele úgy rúg alsótesten, hogy mire feleszmélsz, már a hatvanas ápolónőknek sem fogsz kelleni...ezt a kanos dumát...
2011. jún. 12. 22:01
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Mire a csaj 30 lesz,te már jóval 40 felett,ha lesz egy kis esze ő is lecserél majd egy zsenge huszonéves palira:)
2011. jún. 13. 07:02
 28/43 anonim ***** válasza:
Nekem furcsa,mert kb.25 éves koromig mindenki kislánynak nézett.Már 30 vagyok,de még most is van,hogy személyit kell mutogatnom ha "felnőtteknek való" dolgot akarok venni a boltban.:D Soha nem éltem egészségesen,csak jók a génjeim,a családomban mindenki letagadhat jópár évet.Van aki már huszonévesen öregnek néz ki,az ilyeneknek van min aggódniuk.
2011. jún. 13. 07:34
 29/43 A kérdező kommentje:

Én nem nézek ki öregnek. Sokan 18-9nek néznek, de attól még a tény zavar, hogy egyre idősebb vagyok.

Mindenhol csak azt hallom, hogy az szép, aki fiatal, a férfiak elhagyják a feleségüket fiatalabb nőkért stb.

2011. jún. 13. 12:52
 30/43 anonim ***** válasza:

Nem csak az a szép, aki fiatal. Igen, vanak 40 körüli pasasok (az én környezetemben is), akik elhagyták a családjukat a 23 éves új "asszonyért" aki szült is néhányat, majd a pali a fejét kapkodhatja, miből tart el ennyi embert Lásd: Stohl András. Sajnos a törvények is rosszak, mert Amerikában pl. azt a volt házastársnak, akinek a hátán a férj felmászott az uborkafára elhagyják, élete végéig asszonytartást kell fizetni, amit abból számolnak ki, mennyibe került a nőnek a 20 éve, az otthonmaradása, a tovább-nem tanulása, a gyereknevelésre áldozott karrier, valamint ami a legfontosabb-az a háttér biztosítása a férjének, amitől az karriert csinált. Mert egy se tud létezni női háttér nélkül( van egy olyan mondás is, hogy "a férfiak az első feleségüknek köszönhetik a másodikat."..mert az csinált belőle embert). Nos Amerikában azért lépnek le kevesebben, mert ilyenkor akár a teljes fizut át kell utalni a volt asszonypajtásnak.

Sajnos nálunk a befutott palikat leaksztja mondjuk az alkalmazottja, és még a közös gyerekeket is áttolják a volt feleségre rá- a felépített élete haszna pedig az új nőé.

Nos, te melyiket választanád? Pont abban a korban vagy-ne keseregj itt öregedésről-használd ki, hogy a palik is öregednek. Hajts rá egyre, aki ugy 20 évvel idősebb. Garantáltan nem lép le.Ja, hogy utána esetleg meg kell gondozni? Ez is benne van a pakliban.

Azoknak van igaza, akik itt azt próbálják elmagyarázni neked, hogy nem csak a külsőség a fontos. AZ IS. Mert a normálisabb palik úgy gondolkodnak, hogy "A külső megfog, a belső megtart". Vannak ilyenek is. Bár egyre kevesebben, de bízz benne,hogy ilyennel hoz össze az élet. Ha meg nem?

Akkor a népesség nagyobb, kb 80%-hoz tartozol, és ezt is el kell tudni fogadni.

2011. jún. 13. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!