Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves vagyok (nemsokára 24)...

23 éves vagyok (nemsokára 24) és rettentően félek az öregedéstől. Ez normális?

Figyelt kérdés

Nagyon hiú vagyok, sokat foglalkozom a külsőmmel és kritikus vagyok magammal szemben.

Kb. egy éve nagyon foglalkoztat az öregedés gondolata. Teljesen bepánikolok, amikor eszembe jut. Képes vagyok egész nap ezen agyalni. Olyan is volt, hogy az éjszaka közepén felkeltem és kerestem 30 feletti csinos nőket a neten. Olyankor megnyugszom pár napra (mert látom, hogy vannak szép nők 30-40 felett is), de pár nap múlva megint rámtör ez az érzés. Ezerrel eszem a bőrfiatalító ételeket, kapszulákat is stb. Már nem bírom idegileg. Mit lehetne ezzel csinálni?

2011. jún. 12. 18:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
71%
A nők 30-tól 40-ig a legszebbek. Ez nem szubjektív vélemény, hanem tény.Nézz rá a színésznők fotóira különböző életkorokban, és azt is nézd meg a wiki-ben melyik életszakaszában volt a legsikeresebb. Sajnos 40 utén jön a nagy halál, de addigra már a gyereked aggódik. Optimális esetben.
2011. jún. 12. 19:02
 12/43 anonim ***** válasza:
53%
EZ KÓROS.
2011. jún. 12. 19:03
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Az egészséges szépség belülről fakad. Ezt nem viccből írom, teljesen komolyan gondolom, hogy bőrfiatalítók, hajfestés, és bármi egyéb trükk nem segít, ha az arcodon, a gesztusaidon, a tetteiden és a beszédeden nem érezni a kiegyensúlyozottságot. Azt, hogy elfogadtad magad, hogy most élsz, és egyszer majd meghalsz, de addig még élsz. Hogy a külső nem minden, gyakran csak álca, és mindenkinek nem tetszhetsz. Persze, sok lány 20-22 évesen a legszebb, de szerintem a többségen 25-30 között már kezd meglátszani, hogy miben áll(t) a szépsége valójában: szépítőszerekben vagy a lelkében?
2011. jún. 12. 19:08
 14/43 anonim ***** válasza:
78%
Én imádok fiatal lenni, de szeretném majd "kipróbálni" az öregkort is, biztos, hogy annak is megvan a maga öröme és szépsége. Inkább próbáld meg mindig a legjobbat kihozni magadból. Még nagyon fiatal vagy és sokáig az is fogsz maradni, plusz a tudomány rohamosan fejlődik lehet, hogy mi már sokkal lassabban fogunk öregedni... 18L
 15/43 anonim ***** válasza:
12%
Én is félek az öregedéstől, pedig még csak 16 vagyok. Iszonyodom a megereszkedett, ráncos bőrtől, a zsírpárnáktól stb. Jól teszed, hogy szeded a kapszulákat! Javaslom, hogy kend magad ránctalanító krémekkel, mert téves az a felfogás, hogy azt csak a ránok kialakulása után kell kenni. Mozogj sokat, ez nagyon fontos! És járj mindig divatos és csinosító ruhákban! ha semmi nem segít, gyűjts plasztikai műtétre!
 16/43 anonim ***** válasza:
"ma 19:08" vagyok, és lemaradt: 24 f
2011. jún. 12. 19:11
 17/43 anonim ***** válasza:
96%
Lehetsz valaki legszebb a világon,de ha nincs ész és érzelmi gazdagság, kedvesség benne akkor is csúnya marad. Erre gondolj. Neked kéne egy olyan pasi, aki gyönyörű, izmos, tökéletes a fogsora, ápolt a lába de két értelmes szót nem tud kinyögni és agresszív barom is?
2011. jún. 12. 19:14
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Sportolj, egyél zöldséget gyümölcsöt, igyál nagyon sok vizet, zöld tea, arc pakolások, és a legfontosabb amit előttem leírtak, az a Kiegyensúlyozottság. Nem szabad idegesnek lenni. Stresszmentes életmódot kell folytatni.

Lehet, hogy nehéz főleg ebben a mai világban. De nem elérhetetlen! És ez a fontos. Lásd mindenben a szépet, és vedd észre az élet apróbb örömeit. Meglátod, nemcsak a külsőségek a fontosak. Tudom, hogy félsz, hiszen új lesz számodra az öregedés , mindenkinek az. De a lelked még megmarad. Nemcsak külsőből áll az ember. A Lélek örök!

2011. jún. 12. 19:16
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát, tudod, nem éri meg. Nem éri meg a fiatal időnket elcseszni arra, hogy azon rágódunk, mi lesz később. Engem nem érdekel, hogy mennyire öregszem, mert az anyám és a nagyanyám, meg az ükanyáim is megöregedtek és mégis EMBEREK maradtak. Az érdekel, hogy ezt a kevéske időt, amit kapunk kitöltsem minden jóval. Örömmel, tanulással, játékkal, nevetéssel, kutyákkal, cicákkal, kirándulásokkal. A cicák, kutyák és a táj nem nézik, hogy nézel ki! Meg a tükör sem, ezt te csinálod, nem ők.

23/L

2011. jún. 12. 19:20
 20/43 anonim ***** válasza:
52%

Ha hiú vagy az azt jelenti, hogy szereted/elfogadod magad. Ha pedig így van, akkor ráncosan és öregen sem kéne változnia. Szerintem te egyszerű kis nyámnyila vagy.

De hogy mit lehetne csinálni? Hát nem azt nem ártana tudni, hogy egyáltalán miért akarsz annyira fiatal maradni, mi rossz van szerinted az öregedésben. Először is. De ezt nem írtad.

2011. jún. 12. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!