Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves vagyok (nemsokára 24)...

23 éves vagyok (nemsokára 24) és rettentően félek az öregedéstől. Ez normális?

Figyelt kérdés

Nagyon hiú vagyok, sokat foglalkozom a külsőmmel és kritikus vagyok magammal szemben.

Kb. egy éve nagyon foglalkoztat az öregedés gondolata. Teljesen bepánikolok, amikor eszembe jut. Képes vagyok egész nap ezen agyalni. Olyan is volt, hogy az éjszaka közepén felkeltem és kerestem 30 feletti csinos nőket a neten. Olyankor megnyugszom pár napra (mert látom, hogy vannak szép nők 30-40 felett is), de pár nap múlva megint rámtör ez az érzés. Ezerrel eszem a bőrfiatalító ételeket, kapszulákat is stb. Már nem bírom idegileg. Mit lehetne ezzel csinálni?

2011. jún. 12. 18:49
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Öszintén?

Igen van mitöl félned.

Férfiként amit a környezetemtöl kapok, látok mindenhol biztos vagyok benne, hogy 30-40 évesen nem a 25-30-as Nökre fogok hajtani, hanem a zsenge ropogós huszasokra.

Az a kérdés, hogy te nekik fogsz-e kelleni Apukám... Nekem biztos nem kellett volna 20 évesen egy 40 körüli, valahogy nekem az már a vénember kategória volt, de 25 évesen is jobban preferálom a saját korosztályomat. Ja és az egzisztenciát magasról leszarom, mivel van sajátom.

2011. jún. 13. 13:36
 32/43 anonim ***** válasza:
Sztem menj pszichológushoz, mert ez nem egészséges. Lehet, hogy pont ezekkel a kapszulákkal fogod tönkrevégni az egészséged.
2011. jún. 13. 14:40
 33/43 anonim ***** válasza:

Öszintén?

Igen van mitöl félned.

Férfiként amit a környezetemtöl kapok, látok mindenhol biztos vagyok benne, hogy 30-40 évesen nem a 25-30-as Nökre fogok hajtani, hanem a zsenge ropogós huszasokra.

Igen :D A ropogós huszasok a pénzedet akarják majd és közben ropogós huszas szeretőket fognak tartani.

2011. jún. 13. 14:43
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
A ropogós huszas csajok a ropogós huszas bankjegyeket akarják majd. :)
2011. jún. 13. 14:44
 35/43 anonim ***** válasza:
Jaj, te lány! Ettől hiába pánikolsz be, az öregedés mindenkit utolér, még a szépségkirálynőket is! Senki nem fog úgy kinézni 40 évesen, mint 20 évesen (bár van sok olyan 40es nő aki különb egy 20 évesnél). Most ez olyan dolog, mitha a haláltól félnél. Annak is mi értelme, ha tudjuk, hogy egyszer mindenki meghal? Régebben én is féltem a haláltól, attól, hogy mi lesz velem öregasszony koromba, nem tudok majd eljárni bulizni, nem vehetek fel jó kis fiatalos ruhákat és senkinek nem fogok tetszeni. De azóta megváltozott a véleményem és igyekszem kihasználni amíg fiatal vagyok az olyan dolgokat, amelyeket már 70 évesen nem tehetek meg. Ne parázz ezen, egyébként örülsz hogy szép vagy, élvezd hogy adsz magadra, aztán 10-20-30 évesen is örülni fogsz magadnak! Egyébként úgy gondolom, évtizedek múlva már nem fogsz emiatt depis lenni. Érettebb leszel, több mindent meg fogsz tapasztalni, örülni fogsz az unokáknak stb. Fel a fejjel! 24/L
2011. jún. 13. 15:25
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Keress valamit, ami örök én nem a kortól függ. Például tanulj meg egy hangszeren játszani, azt aztán 70 évesen is csinálhatod. Az én nagymamám (87) a barátaival a nyugdíjas otthonban olyan partikat csapnak citerával, vonóval, hogy csak nézek. Csak rájuk kell pillantani és lerí róluk, hogy akármi történt és akárhogy néznek ki, nekik bejön az élet. De nagyon:) Mi meg itt kesergünk fiatalon a bőrünkért, a ráncainkért, striákért, megereszkedett cicikért, valami nagyon nem oké!
2011. jún. 13. 21:56
 37/43 anonim ***** válasza:
Nyomás pszichomókushoz, mert ez már nem százas amit csinálsz.
2011. nov. 14. 21:10
 38/43 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok,csak fiúban.25 vagyok,de úgy 1 éve nagyon elkezdett ez zavarni,most meg már számolom,hogy 5 évem van még a 30ig,hasonló.

Nagyon félek az öregedéstől.Volt,hogy azt álmodtam,hogy 40 éves vagyok,és nagyon rosszul lettem,mikor felkeltem.

De megnyugodtam.Amúgy én is csinálok ilyeneket.Pl híres embereket nézek,akik korombeliek vagy idősebbek tőlem.És ezzel nyugtatom magam.Vagy,hogy 45-50 évesen is lehet még jól kinézni,ha az ember odafigyel magára........

Bár hozzátartozik a dologhoz,hogy meleg vagyok,férfias típus.Nem igazán éltem még ki magam,mert nincs nagyon rá lehetőségem,pedig sportos vagyok,jóképűnek mondanak.

De én is sokat agyalok ezen.....

2013. nov. 11. 02:49
 39/43 anonim ***** válasza:

De örülök,hogy nem vagyok egyedül:D

Akkor te már most 25-26 lehetsz:D

Amúgy annyi szerencsém van,hogy kb 18-20nak néznek általában.Mikor 21 voltam,akkor 16nak néztek:D

2013. nov. 11. 02:51
 40/43 anonim ***** válasza:

Ne tudd meg!

Bennem nagyon sok ilyen tulajdonság rögzült.

Pl tisztaságmániás is vagyok.

Ha nagy dolgot végzek minimum 3szor megmosom utána a kezem,mert undorodom olyankor,hogy tudom hol járt a kezem.

Vagy pl nagyon odafigyelek,hogy ne érintkezzek rozsdás dolgokkal.

Egyszer tesómnak voltak nálunk haverjai kerti partizni,és olyan koszos,szinte rozsdás lapról ették a kaját,hogy tökre rosszul lettem,undorodtam tőle.Másokat,hogy nem zavar,az,hogy mivel érintkeznek.

De szerintem nálam ezt a tisztaságmániét az váltotta ki,hogy kb gimis koromban volt egy sárgaság járvány a suliban és azóta vagyok ilyen "beteges kézmosó is":D

Na erre varrj gomboz:D!

Igazából mindkét dolgon próbálok lazítani,meggyőzni magam,az ellenkezőjéről,de van,hogy megy van,hogy nem:D

2013. nov. 11. 03:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!