Máshol is ilyen egy evfordulo? Nek birom abbahagyni a sirast:- (
5 évesek vagyunk ma. Tegnap este megbeszéltük hogy kozos vacsi egyuttlet... Tegnap ez igy ahogy megtortent. Megfoztuk, megettuk. Megneztunk 1 filmet es alvas. Ma is ittmaradtam nala mondvan ma van a napja csak lesz vmi gyengedseg, örömkodes... De a baratom kinnt dolgozik a kertben... Nem is erdeklem. Hiaba celozgatok nek hogy ez egy olyan nap amikor unnepelni kell, nem foglalkozik velem. Este se lesz semmi...mert faradt lesz. Na kozben leult a tv elé kvzni.
Mt tegyek? Mar szoltam.. Vagy csak nekem fontos az évforduló?
23l parom 34
Kissé hisztis és nyafka vagy, nem gondolod? :)
Sírsz, szenvedsz itt, hogy nem ért a némaságodból, most pedig besértődsz, hogy 'elment a kedved'.
Ejj, nem lennék a párod helyében...
20/L
Szerintem, ha már tegnap megünnepeltétek (vacsi, film, stb.), akkor ma már nem kell olyan nagy felhajtás. /Nekem az is nagyon jól szokott esni, ha a párom mondja, hogy boldog hónapfordulót (ill.évfordulót)./ Attól még nyugodtan teheti mindenki a dolgát. Aztán este ismét lehet ünnepelgetni. Meg különben is, te is itt vagy a gyakorin, ahelyett, hogy a pároddal lennél.
A hisztizést nagyon nem szeretik a férfiak. És neked is csak ez a hisztizés marad meg az emlékezetedben az ötödik évfordulótokról. Ezt akarod? Miért nem segítesz neki inkább, vagy készítesz neki valami meglepit?
A többi évfordulótokat hogyan ünnepeltétek?
Ne haragudj, de ha kicsit is értenél a férfiakhoz, tudnád, hogy őket negyedannyira se érdeklik az évfordulók, mert egyszerűen nem tulajdonítanak neki jelentőséget. Ezt csak a nők misztifikálják túl.
25 N
Kérdező, te mekkora rinyagép vagy...:O
Vegyél vissza ebből, mert gyorsan egyedül találod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!