Az exem még mindig írogat nekem és a barátomnak, nem akarja abbahagyni. Mitévő legyek?
21 éves lány vagyok, és már 5 hónapja csúnyán véget ért egy kapcsolatom. 2 hónapja van egy srác az életemben újra. Nos, az exem nem akar nekünk békén hagyni, nem telik el úgy hét, hogy ne fenyegetőzne, vagy írogatna a barátomnak rólam olyat, ami még számomra is újdonság. 5 hónapig levegőnek néztem, tűrtem, de most már betelt a pohár. A barátom azt vallja, hogy ne foglalkozzak vele, majd abbahagyja, hisz az a célja hogy engem felidegesítsen. De ez már 5 hónapja így van... fel lehet jelenteni zaklatásért? Vagy milyen módszerhez folyamodjak? Teljesen el vagyok keseredve.
Köszönöm szépen. 21L
nyomtasd ki, mint bizonyítékot. Pláne, ha fenyegetőzik is lehet kérni távol tartási végzést, amit ha nem tart be megbüntetik.
22L
első vagyok. A távol tartási végzésen kívül mást nem lehet tenni, hiába akarod feljelenteni. Sajanos!!!
Barátnőm ilyen szituban volt, csak őt meg is verte a barátja, meg az új barátját is.
És akkor elvittem a rendőrségre mondom lesz@rom feljelentjük és kész ennek vége lesz.
De azt mondta a rendőr, hogy sajnos ameddig vér nem folyik (szó szerint) addig a távol tartásin kívül semmit sem lehet tenni
Jelentsd fel!
MAJD változtassatok email címet, telefonszámot, és a közösségi oldalakról töröljétek magatokat, amúgy is csak a rendőrségnek tesztek szívességet, hogy ki kivel merre mikor hogyan stb.
Így sehogy nem fog utolérni titeket! 23/N
ilyenkor a leghatásosabb ha abszolút nem foglalkozol vele. ha nem követ, nem leselkedik csak sms-eket ír azon könnyen lehet segíteni: egyből törlöd. ugyanúgy közösségi oldalon és máshol.
én a helyedben csak nem foglalkoznék vele. saját tapasztalatból tudom, hogy az a lehető legsza*rabb ha nem is vesznek tudomást az üzeneteidről, így szerintem ez a leghatásosabb. nekem nem hiányozna a rendőrségre járkálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!