Az exem még mindig írogat nekem és a barátomnak, nem akarja abbahagyni. Mitévő legyek?
21 éves lány vagyok, és már 5 hónapja csúnyán véget ért egy kapcsolatom. 2 hónapja van egy srác az életemben újra. Nos, az exem nem akar nekünk békén hagyni, nem telik el úgy hét, hogy ne fenyegetőzne, vagy írogatna a barátomnak rólam olyat, ami még számomra is újdonság. 5 hónapig levegőnek néztem, tűrtem, de most már betelt a pohár. A barátom azt vallja, hogy ne foglalkozzak vele, majd abbahagyja, hisz az a célja hogy engem felidegesítsen. De ez már 5 hónapja így van... fel lehet jelenteni zaklatásért? Vagy milyen módszerhez folyamodjak? Teljesen el vagyok keseredve.
Köszönöm szépen. 21L
óó te egy álomvilágban élsz utolsó:)
nehogy azt hidd majd el mennek a gyerekhez, hogy ejnyebejnye elfeneklünk, ha nem hagyod békén a lányt..
ha a 18:52es válaszra gondolsz, azt én írtam :D :D
és nem csináltak semmit a rendőrök, a távol tartási végzésen kívül nem lehetett mit tenni, de nem írom le még egyszer.
Jah, és végül is a végzésből nem lett semmi, mert meghátrált barátnőm. De az idő múlásával békén hagyta a srác, de addig keserves napokat élt meg:S
Én a 19.01-re gondoltam, nem másik válaszra.
Szerintem egyértelmű annak, aki tud olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!