Máshol is ilyen egy evfordulo? Nek birom abbahagyni a sirast:- (
5 évesek vagyunk ma. Tegnap este megbeszéltük hogy kozos vacsi egyuttlet... Tegnap ez igy ahogy megtortent. Megfoztuk, megettuk. Megneztunk 1 filmet es alvas. Ma is ittmaradtam nala mondvan ma van a napja csak lesz vmi gyengedseg, örömkodes... De a baratom kinnt dolgozik a kertben... Nem is erdeklem. Hiaba celozgatok nek hogy ez egy olyan nap amikor unnepelni kell, nem foglalkozik velem. Este se lesz semmi...mert faradt lesz. Na kozben leult a tv elé kvzni.
Mt tegyek? Mar szoltam.. Vagy csak nekem fontos az évforduló?
23l parom 34
irj neki egy levelet.
kedves gecoszaju parazst!
ma van az evvfordulunk!
nekünk múlt héten volt a házassági évfordulónk. egész nap csináltuk a dolgunkat, férjem dolgozott, én elláttam a babámat, főztem, takarítottam. este megkértük a nagypapát, hogy vigyázzon egy órára a babánkra, addig lementünk a dunapartra és megittunk egy pohárkával. nekem nem hiányzik nagyobb felhajtás, ennyi pont elég 10 év után is :)
ha te többre vágysz, mondd meg a párodnak, de hogy ezt a számodra nagyon fontos napot sírással töltsd annak sok értelme nincs :/
Szerintem a hiszti meg az "én azt hittem..., úgy gondoltam..." dolog férfiaknál nem célravezető, csak felbosszantod, vagy nem tud mit kezdeni vele.
Szerintem sem kell ekörül akkora feneket keríteni, hogy az 2 teljes nap erről szóljon. De ha neked fontos, hogy legalább összebújás v vmi program legyen, akkor egyrészt MONDANI KELL (kommunikáljatok már az istenért) neki, kifejezni, hogy mennyire boldog vagy, nahát már 5 év blablabla, másrészt kezdeményezz: letöltesz egy jó filmet, főzöl valamit, filmezés közben/után megpróbálod egy szexi ruciban elcsábítani, valami újat, izgalmasat kipróbálni.
Ha néma kacsa vagy, vagy csak sírsz, az nem sokat javít a dolgon.
milyen hülyeségeken fen tudnak akadni az emberek.
Nem írtad, hogy házasok lennétek, gondolom nem is vagytok azok. AZt megünnepelni amelyik nap összejöttetek nem értem minek. A házasságnál más a helyzet az a nap ünnep mert akkor tettetek a másiknak ígérettett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!