Ha nagyon különbözőek vagytok van esélyetek boldog párkapcsolatra?
Felfogásban, életcélokban teljesen különbözőek vagyunk. De mégis alapvető dolgokban megeggyezik a véleményünk.
-Ő társasági ember, Én inkább otthon ülős
-Ő önimádó, egoista Én is de nem annyira mint ő
-Ő önző, azt gondoltam én is de hozzá képest egyáltalán nem
-Én kapkodó Ő türelmes
-Ő anyagias Én annyira nem
-Ő meggondolatlan Én nagyon is megfontolt
-Ő spontán Én tervezgetős
-Neki pillanatnyi céljai, vágyai vannak amikért nem tesz semmit, Nekem hosszutávú céljaim amikért dolgozom
-Én előítéletes Ő visszahuzódó, megfigyelő
-Én realista Ő álmodozó (néha pedig fordítva)
-Ha én mondok valamit, akkor az ugy is van - Az ő szavában nem lehet hinni
-Véleményünk egyes helyzetekben általában megeggyezik
Mit gondoltok? Van esély arra, hogy egymáshoz csiszolódunk vagy jobb az elején abbahagyni?
Bár írod neki csak pillanatnyi céljai vannak, azért valami elképzelése csak lehet a hátralevő életéről... Amennyiben ez egyezik a te terveiddel, akkor csak a mindennapokat kell veszekedés nélkül megúszni.
Ha teljesen mást akar, akkor kár belekezdeni.
Egyébként meg ha mindketten tudjátok, hogy milyenek vagytok, akkor a konfliktusok is megelőzhetőek és inkább jól fog jönni az, hogy különbözőek vagytok, mert kiegészítitek egymást. Amiben egyik gyengébb, a másik kisujjából vágja....
A túl nagy hasonlóság sem feltétlen jobb, gondold át!
Az még kimaradt, hogy ő konfliktuskerülő (nagyon is) utálja a "muszáj beszélnünk" beszélgetéseket. Én pedig akarotos nagyon!!! :)
Köszönöm a válaszokat!
Ő tipikus szangvinikus, némi flegmatikus beütéssel, te pedig kolerikus-melankolikus vagy.
Működhet a dolog, ha tisztában vagytok az erősségeitekkel és a gyengeségeitekkel. Olvassatok Florance Littauert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!