Szerintetek meg lehet unni hosszú évek alatt az embereket? FŐleg párkapcsolatra gondolok, de barátokra, ismerősökre . Stb. is gondolhattok.
Tudom, hogy az az élet rendje, hogy családot alapítunk,de szerintem minden embert meg lehet unni évek alatt..
Talán még a családtagjainkat, szüleinket, tesóinkat is megunnánk, ha nem röpülnénk ki otthonról huszon évesen.
És a legjobb barátokkal is már csak alkalmankét találkozunk, ha már sok éve barátok vagyunk...stb.
Szerintem minden emberbe beleunnuk előbb-utóbb .
Na hát pont attól igazán erős egy barátság, hogy nem unod meg a másikat.
Hiszen a barátaink nem robotok vagy ilyesmik, ők is változnak, ahogy mi is.
Nem feltétlen.
Szerintem párkapcsolatok terén azzal van a gond, hogy a szerelem elmúlik, és nincs mögötte más. Nőknél meg az, hogy rájössz nem is tökéletes az a pasi. És elkezdenek idegesíteni a hibái, hiányosságai. Vagyis olyan párt választottál, aki nem passzol hozzád.
Én például nem tudom megunni a szüleimet, különösen anyukámat.
Egyébként szerintem a barátaidra nem az unalom szó a legjobb, hanem a kötelezően együtt lenni a fárasztó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!