Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszólt nekem az a nő, s még...

Beszólt nekem az a nő, s még kérdik az emberek, hogy miért nem kedvelem? Szerintetek nem jogos?

Figyelt kérdés

Van a páromnak egy első unoka testvére. Hát nem olyan barátságos fajtából való, ez tény. Tavaly voltunk az esküvőjükön, kb. még két percre sem jött oda, hogy szóljon bár két szót hozzánk, bár megismerkedjen velem, hiszen nem is ismertük(jük) egymást...mindegy nem vagyunk egyformák.

Esküvő után egyszer találkoztunk akkor szóba került, hogy mit végzek az egyetemen mire annyit tudott rá válaszolni, hogy "Egyik barátnőm is azt végzett, s most elad egy butikban..." Annyi különbséggel, hogy én nem azért mentem egyetemre, hogy ott legyek, hanem tanulni, ösztöndíjas vagyok és tényleg hivatásnak érzem amit csinálok...ha bele döglök is a szakmába fogok dolgozni...

Azóta ha a szóba kerül ez a nő, már csak annyit tudok mondani, hogy engem nem érdekel mi van vele...Én vagyok túl sértődékeny?:-S oké mindenkit nem lehet szeretni, de azért van egy határ...nem? A párom mindig azt kérdi mi bajom vele...hát ez...(mondjuk ő még belátja, hogy van abban valami amit mondok)

2011. jún. 9. 20:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi:)
2011. jún. 10. 12:57
 22/22 anonim válasza:

megtanulhatnád egyetemista létedre a "bár" szó használatát.

Bár egyetemre jársz, nem tudsz magyarul!

2011. jún. 25. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!