Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan koptassak le egy nős...

Hogyan koptassak le egy nős pasit magamról úgy h ne bántsam meg? Emberileg kedvelem de nem akarok tőle semmit?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám neki, hogyha nem hagy békén, szólok a feleségének.
2010. aug. 17. 12:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt mondd el neki. Hogy senkitől nem akarod elvenni családját, és nem passziód nős pasik szeretője lenni. Ha érti, érti -ha nem, akkor meg a beszélgetést is kerüld vele!
2010. aug. 17. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
A feleségét sajnáld, ne pasit! Te mit szólnál hasonló esetben? Örülnél, ha nem csalna meg a férjed, nem?
2010. aug. 17. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem állnék le vele sehogyan, nem szeretem a ribanc pasikat.
2010. aug. 17. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyíltan megmondanám, hogy felejtsen el. Nem kell azzal foglalkozni, megbántod-e, főleg ebben a helyzetben. Ha nem vagy egyenes, félre fogja érteni.
2010. aug. 17. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért izgat, megbántod-e vagy sem (feltételezve, hogy nem vagy kimondottan bunkó, bár azt is megérdemelné - szerintem)? Az nem bántó, mi több, megalázó, hogy a felesége mellett CSAK másodiknak akar téged?

Mert olyat nem írtál, hogy megmondta az asszonynak, hogy beléd szerelmes, váljanak el.

2010. aug. 17. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Hogy kedvelhetsz emberileg egy olyat, aki át akarja verni és meg akarja alázni élete párját? :o

És miért aggódsz azon, hogy megbántódik? A felesége nem bántódna meg, ha megcsalná? :o Bántsd csak meg egész nyugodtan, hátha rájön, hogy mennyire gerinctelen dolog, amit csinál.

Tehát ezt mondd: Semmit nem akarok tőled. Az, hogy meg akarod csalni velem a feleségedet, azt mutatja, hogy egy gerinctelen hímringyó vagy, és én egy ilyennel soha nem állnék le. Ha még egyszer közeledni próbálsz hozzám, szólok a feleségednek. :D

2010. aug. 17. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden beszélgetésnél hozd fel a feleségét, érdeklődj, hogy van.
2010. aug. 17. 15:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, valami hasonlót tettem:)A válasza az volt, hogy adjak neki 3 napot...majd +beszéltem vele, hogy hagyjuk egymást!
2010. aug. 18. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!