Hogy koptassak le egy nőt?
Már évek óta nem száll le rólam akármit csinálok. Mondtam neki szépen, csúnyán bunkó voltam vele nagyon sokszor de annál jobban bejövök neki. Nem érti meg h nekem van egy feleségem és 2 gyerekem (3 éves, 8hónapos). Többször is szét akart minket szedni de nem sikerült. Kamionos vagyok és direkt a kamionokról beszáél velem. Volt már olyan is h elkezdett simogatni akkro meg elküldtem az annyába. Régebben a bátyámmal volt együtt de akkor is csak miattam h többet találkozzunk és olyan is volt h elég durván kiraktam a házból. Direkt ölelgetem meg puszilgatom a feleségemet mikor ott van és lát. Volt egy másik nő akinek bejöttem de akkor legalább nem velem volt elfoglalva :) már qvára elegem van belőle h nem bírja felfogni h nem akarok tőle semmit. hogy mondjam el neki?
29/f
Fogalmazd meg hatarozottan 2 mondatban a mondanivalod, vagy 3-ban. És minden oylan esetben, ami nem esik jol neked, mondd el neki: forulj felé, vele szembe, nézz rá, és mondd hatarozottan.
És más gesztust, másfajta közlést ne adj neki semmikor, semmiylen korulmenyek kozott, csak ezt a kopár elutasitást.
Ennyi.
Védd Magad!:)
(35/L)
*direkt a kamionokról beszáél velem
Hmmm... ha én meg akarok szabadulni valakitől, nem beszélgetek vele semmiről. A "velemben" benne van, hogy válaszolsz neki. Nem kell. Ennyi.
Küldd rá az asszonyt! Majd ô megérteti vele :)
29L
Hu, ez igy nagyon durva! Miert nem lehet elkerulni es a kapcsolatot megszakitani vele? Kozel lakik?
"Direkt ölelgetem meg puszilgatom a feleségemet mikor ott van és lát. "
Ti meg lealltok vele beszelni, talalkozni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!