Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszólt nekem az a nő, s még...

Beszólt nekem az a nő, s még kérdik az emberek, hogy miért nem kedvelem? Szerintetek nem jogos?

Figyelt kérdés

Van a páromnak egy első unoka testvére. Hát nem olyan barátságos fajtából való, ez tény. Tavaly voltunk az esküvőjükön, kb. még két percre sem jött oda, hogy szóljon bár két szót hozzánk, bár megismerkedjen velem, hiszen nem is ismertük(jük) egymást...mindegy nem vagyunk egyformák.

Esküvő után egyszer találkoztunk akkor szóba került, hogy mit végzek az egyetemen mire annyit tudott rá válaszolni, hogy "Egyik barátnőm is azt végzett, s most elad egy butikban..." Annyi különbséggel, hogy én nem azért mentem egyetemre, hogy ott legyek, hanem tanulni, ösztöndíjas vagyok és tényleg hivatásnak érzem amit csinálok...ha bele döglök is a szakmába fogok dolgozni...

Azóta ha a szóba kerül ez a nő, már csak annyit tudok mondani, hogy engem nem érdekel mi van vele...Én vagyok túl sértődékeny?:-S oké mindenkit nem lehet szeretni, de azért van egy határ...nem? A párom mindig azt kérdi mi bajom vele...hát ez...(mondjuk ő még belátja, hogy van abban valami amit mondok)

2011. jún. 9. 20:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ne mondjátok nekem, hogy egy 20 fős esküvőn nincsen fél perce üdvözölni az unokatestvérét és annak barátnőjét...hagyjuk a mesét...

Amúgy megvolt róla ezzel az első benyomásom, ami utána jött csak megerősített. Amúgy nem kommunikációt vagy bölcsész szakot végzek sőt nem is közgáz. Teljesen lényegtelen végül is...akkor se szóljon be flegmán...főleg ha nem is vagyunk olyan viszonyban, már pedig nem vagyunk....

Igaz, hogy meg kellene ismerni mielőtt véleményt alkotok róla...ezt belátom.

2011. jún. 9. 22:01
 12/22 A kérdező kommentje:

"Az en eskuvomon is volt olyan, akit nem ismertem jol, nem akkor van ideje az ismerkedesnek"

Gondolom az első unokatestvéredet azért ismerted és odamentél hozza. Az meg ha már ott lettél volna odaszóltál volna a csajnak is hogy szia remélem jól érzed magad. 20 ember nem akkora tömeg amit az ember nem lát át...

2011. jún. 9. 22:03
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is tulreagalod. Probalj megnyugodni es adj neki meg 1 lehetoseget, aztan ha ujra bunkonak talalod, az mar nem lesz a veletlen muve. Nem mindig alakulnak ugy szituaciok, ahogy az emberek tervezik. A parod pedig ismeri az unokatestveret. O mit mond rola?
2011. jún. 9. 22:14
 14/22 A kérdező kommentje:

Egyetért velem ebben. Ugyanakkor azt mondja régebben nem ilyen volt. Szerencsére nekünk nem "kötelező" jóban lenni...de nagyobb családi ünnepségeken meg úgyis találkozunk...

Mindegy, lehet hogy túlreagálom az az igazság ma beszéltünk róla, onnan jutott eszembe...

2011. jún. 9. 22:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Sajnos a rokonait nem valogathatja meg az ember, de az a szerencse, hogy nem kozeli rokon.
2011. jún. 9. 22:37
 16/22 anonim ***** válasza:

Örülj neki,hogy nem anyósod,vagy sógornőd.Nekem anyósom ilyen,mindenkinek beszól,mert attól érzi jól magát,de ha neki beszólnak,vérig sértődik.És nem tudom ám kikerülni...

Két lehetőséged van:1-figyelmen kívül hagyod(bár úgy látom,nem megy,ha menne,nem írtad volna ki ezt a kérdést)

2-visszasérted valamivel,hátha abbahagyja(ha nem,akkor is jobban fogod érezni magad,mert visszavágtál)

2011. jún. 9. 23:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló módon szólt be egy személy, a főiskola számlájára, amire járok. Én tudom, hogy féltékenységből mondta. Átléptem a dolgon, mert kedvelem azt a személyt. Sőt mostmár ismerem annyira, hogy tudjam, hogy ilyen szúrós akkor szokott lenni, amikor összegyűlik nála a stressz. Akkor minden baja van. Mert máskor nem ilyen. Lehet a te esetedben is ilyesvalami van a háttérben.
2011. jún. 10. 00:07
 18/22 anonim ***** válasza:

Jaaaaj, ismerem ezt a tipusu embert, sogornom ilyen. Nekem mindig minden elobb osszejott, es mindenre tesz megjegyzest, pl. En lediplomaztam, o akkor nem ment at, erre azt reagalta a csalad elott, hogy o bizony nem himihumi foiskolara jar, hanem jogra. Ok, kemeny dio a jog, de na... Gondolhatod, mennyire akartam elkuldeni a...

En meg kb. 2szer probalkoztam baratkozni, mindig paraszt volt, azota nem feltunoen, de nem szolok hozza, tomondatokban valaszolok, ha kerdez.

2011. jún. 10. 00:25
 19/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaitokat!
2011. jún. 10. 05:29
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát, nem volt valami kedves.

Vedd úgy, hogy ő nem egy barátságos ember, és kész.

Az én barátom nővére is ilyen, állandóan beszólogat.

Undok nő, de már nem foglalkozom vele.

Neki rosszabb, mint nekem, mert ő nem szaladhat el maga elől, én meg maximum otthagyom, ha túl paraszt, és kész.

De, szerintem igazad van.

Ha nem tud jót mondani, akkor inkább ne mondott volna semmit.

2011. jún. 10. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!