Azt meg lehet mondani egy tanárnak hogy kedvelem?
Figyelt kérdés
tanárként és barátként.olyat illik mondani?és hogyan mondjam?nem nyalizás céljából.2011. szept. 24. 22:46
1/7 anonim válasza:
Meg lehet mondani, de célszerű ezt akkor megtenni, mikor már nem tanít. Vagyis ballagás vagy érettségi után.
2/7 anonim válasza:
biztos látja rajtad...lehet már metakommunikatívan elárultad neki....
3/7 A kérdező kommentje:
és ha nem mondom meg neki,akkor elárulhatom neki úgy,hogy nem mondom?gondolom itt a ,,nem nyelvi jelekre".pl ha megérintem egy kicsit,mint ős engem,az azt jelentené,hoyg kedvelem?
2011. szept. 24. 23:14
4/7 A kérdező kommentje:
*ő is.köszi a válaszokat:)várom a tippeket:)
hát mondjuk az lehet hogy látja rajtam.
2011. szept. 24. 23:15
6/7 anonim válasza:
szerintem nem kell valakinek mondani, hogy kedveled őt, az olyan egyértelmű. gondolom te is tudod, hogy az ismeretségi körödben ki kedvel téged, ki szeret, kinek vagy közömbös, ki utál téged.. szerintem nem kell külön a tudtára adni :D ha kedvelik egymást kölcsönösen akkor úgyis tud róla.. de hát istenem ha a tudtára akarod adni akkor mosolyogj rá, vagy simogasd meg a hátát a folyosón vagy valami ilyesmi xd az olyan fura hogy ha odamész valakinek hogy 'mondhatok valamit? kedvellek!" de te tudod xd amúgy szerelmes vagy vagy mi? csak olyan fura a kérdés.. ha nem nyalizni akarsz, akkor.. ?
7/7 A kérdező kommentje:
egyszerűen csak annyi h nagyon szimpi nekem.a kedvenc tanárom.(tanárnőm)és ő is olyan kedves hozzám mindig,szünetbe sokx beszélgetek vele(de a bnőimmel is)és ő is megdícsért már.meg hát szeretem.barátságból.vgay hogy mondjam.a múltkor azt mondta rám a másik tanárnak:,,barátnőm"ez azért jólesett.
2011. szept. 28. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!