Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nagyon idegesít anyám....

Már nagyon idegesít anyám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már elviselhetetlenül viselkedik.

FOLYAMATOSAN azt kérdezi,hogy megjött e már...ha nem jött meg,késik akkor meg napi 3-4szer megkérdezi.

Mikor szóvá teszem,hogy ideges voltam a hónapba,ezért kimaradhat,akkor jön azzal,hogy hát olyan nincs,hogy kimarad mert neki se marad ki...egyből rohanna orvoshoz,mert képtelen felfogni,hogy nem mindenki olyan tökéletes mint ő...

Már nagyon idegesít.Most azt mondtam neki,hogy megjött miközben még mindig nincs (a hónapban elég sok zűr volt,idegesség stb...) és most tisztára be van parázva mert nem fogy a betét...

Nagyon elegem van,hogy nem tud másról beszélni.

Mamám szerint KÖTELESSÉGE ezt megkérdezni.Oké,kérdezze meg de ne menjen vele az ember agyára ezzel szerintem... ://

Mit javasoltok,mit kéne tennem?:/

13/L

2011. jún. 9. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"A teljesen szabályos ciklussorozat szinte nem is fordul elő, felnőtt nőknél is megesik, hogy előbb jön, esetleg akár 2 hét csúszással is."

Forrás: [link]

2011. jún. 9. 19:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki egy biosz könyvet, vagy cipeld el magaddal a nőgyógyászhoz, hogy világosítsa már fel végre valaki arról, hogy is van ez, mert nagyon nincs képben.
2011. jún. 9. 19:52
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem feküdtem le vele.

És hiába mondom neki,nem hiszi el.Játsza az aggodó anyát,miközben ha itt van nálunk a barátom akkor egész délutánra elhúz valamerre,olyankor nem félt,érdekes.

2011. jún. 9. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Te tényleg nagyon éretlen vagy, ha ezt negatívumként könyveled el. Elhúz onnan, hogy ne legyen harmadik kerék, ne zavarjon titeket. Ez nem azt jelenti, hogy nem aggódik, csak reménykedik hogy van eszed.. tiszta idegroncs miattad, de mégis megpróbálja elfogadni a kapcsolatodat! Megpróbál érett személyként kezelni, és bízni benned, hagyja hogy legyen magánéleted! Szerintem te nagyon rossz szemszögből nézed anyádat..
2011. jún. 9. 20:22
 15/18 A kérdező kommentje:

Előbb beszéltem mamámmal.Teljesen kilehetett venni a szavából,hogy konkrétan arra céloz,hogy terhes vagyok.

Mondta,hogy ő is megkérdezte még anno anyumat,biztos én is megfogom majd az enyémet.Erre mondtam,hogy : "Havonta egyszer nem nap mint nap,nem csinálnék a gyerekemből idegbajost". Ez volt a válasza: "Akkor milyen anya lennél te?".Átment az egész veszekedésbe,mert nem elég,hogy a suliba bántanak lelkileg,még itthon is ideges vagyok és szomorú és így várják el tőlem,hogy megjöjjön a menstruációm.A vita végén hozzátette: "Ha nem tetszik elmehetsz apádhoz,ő biztos nem kérdezget majd." (Ő az ország másik végén lakik,3 éves lehettem mikor anyuval különmentek.)

2011. jún. 9. 21:15
 16/18 anonim válasza:

Szerintem a megoldás az lenne, ha végig nyugodt hangnemben el tudnál beszélgetni anyukáddal és meg tudnád győzni őt arról, hogy felelősségteljes lány vagy.

Mondd neki, hogy még nem feküdtetek le egymással és egy jó ideig még nem is tervezitek. Informálódj a fogamzásgátlásról és nyugtasd meg anyukád, ha majd elkezdtek egyszer nemi életet élni, akkor mindig védekezni fogtok. És majd védekezzetek is! Mert most ha úgy tetszik bizalmat kérsz tőle és erre ne cáfolj rá!

Gyors megoldásnak, ha semmivel nem tudod meggyőzni az igazadról, akkor mondd neki, ha késik, akkor bár még szűz vagy, de a saját megnyugtatása végett csináljatok egy terhességi tesztet és ha az negatív lesz, akkor már legalább egy hónapnyi nyugalmat kaptál. De kérlek, előtte próbáld meg vele nyugodtan tisztázni a dolgokat, bármennyire is nehéz.

Majd írd meg légyszi, hogy mire jutottál anyukáddal!

19/l

2011. jún. 10. 01:48
 17/18 anonim válasza:
Minek egyáltalán ilyen idős korban barát?
2011. jún. 10. 13:51
 18/18 A kérdező kommentje:

Előbb ért haza,miközben pakolt akkor beszélt.Mondta,hogy ha késik akkor azonnal szóljak és akkor majd az orvos tudja mit kell tenni.Megkérdeztem,hogy mire érti ezt.Azt válaszolta,hogy a terhességre céloz ezzel...

Most megint elmentek,szóval ennyit beszéltünk. :/

2011. jún. 11. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!