Túlzás, hogy így reagáltam erre a szitura?
Dióhéjban: anyósom (akivel kb. 9 hónapja nem beszélünk) írkált mindenféle hülyeségeket a páromnak, többek között azt is, hogy sajnálja, hogy velem van és szte már párom is rájött, hogy én azért akartam gyereket, hogy megfogjam őt.
(A gyerek tervezett volt, párom jobban be volt indulva)
Párom nem reagált semmit erre (mert mindek, nem változtatna semmin), ami nekem nagyon rosszul esett.
Anyósék hazajöttek külföldről, erre közölte párom, hogy átmegy a gyerekkel. Én megint kiakadtam, mert minek akarja látni a gyereket, ha ilyeneket írkál?? Persze elmentek, ami nekem megint nagyon fáj...
Szerintetek?
Nálam ez a szitu nem anyóssal van, hanem a sógornőmmel. Ő úgy gondolja, másféle nő illene a testvéréhez, nem zavarja egyáltalán, hogy 4 éve együtt vagyunk, most várjuk a második gyerekünket. Egyébként lehet, hogy igaza van, viszont szeretjük egymást:)
Na mindegy, sógornőm kb 2 hónapja nekem esett, elmondott mindenféle p.csának meg parasztnak. Annyira elvesztette a fejét, hogy üvöltött, mint a sakál, nőt még ilyennek nem láttam.
Azóta nem engedem a gyereket a közelükbe. Én úgy gondolom, hogy a gyerek hozzánk tartozik, aki az egyikünket (férjemet vagy engem) nem bír elviselni, nem akar a családban látni, az a gyerekemre se tartson igényt!Nekem nem kell, hogy egy olyan ember akarja az idejét, aki az anyjáról vagy az apjáról nem tud normálisan beszélni.
Anyósom pl szive szerint a lányának adna igazat, vagyis neki is ad, viszont ő szereti annyira a gyerekem, hogy a kedvéért moderálja magát, és emberi hangnemet tud velem szemben megütni.
Összefoglalva szerintem egyáltalán nem túlzás a reakciód, viszont nálunk ha én azt mondom, a gyerek nem megy ide vagy oda, akkor nem is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!