Valami jó ötlet a szitura?
Nem egetverő a probléma, de mégis. Holnapra valami alkalmi/vagy alkalminak kinéző ruhára lenne szükségem. Sajnos venni nem tudok, arra most nincs pénzem, meg ha megtehetném, nem fordulnék hozzátok, egyszerűen vennék egyet.
Sajnos az történt, hogy 2 hete a barátnőm megígérte, hogy kölcsönad egy ruhát, én meg is nyugodtam, lesz ruci. Tegnap este megkérdeztem tőle, akkor mikor mehetek a cuccért? Erre nagy hablatyolások és mellébeszélések végeredményeképpen kijelentette, hogy nem adja kölcsön, mert ő erre "nem képes".
Szóval én már előbb is intézkedtem volna, ne oltsatok, hogy csak most jut az eszembe, tegnap estig tuti volt a cucc. Ha előbb tudom, hogy nem adja oda, tesóm biztos segít, hasonló a testalaktunk, csak messze lakik, ráadásul ma dolgozik, szóval most már csak a magam cuccaiból gazdálkodhatok.
Diplomaosztóra lenne, tehát nem nagyestélyire gondolok. Nadrágkosztümöm nincs, az alkalmi holmijaim mind nyáriak.
Csajok, akik kreatívabbak vagytok nálam, mit lehet tenni?
Mivel tudnám feldobni az egyszerű ruhát?
A legszívesebben elásnám magam, és elő se jönnék szerdáig. Mindenki szép lesz és csinos, én meg...
Fekete nadrág (szövet) És mondjuk ha van valami kicsit elegánsabb felső nem valami sportos darab a feketéhez minden megy de fehér az ne legyen mondjuk a piros elég jó!!
Én adnék neked kölcsön ha tudnék esetleg tudok is ha debrecen környéki vagy és mondjuk a magasságod 155 cm körül van és olyan 49 kg szóval ilyen kis csinosabb nem molett irj privit! Ha ilyesmi vagy
Szüleim sajnos nincsenek. Pénzem annyi van, amennyiből vehetnék, de a lóvé kell albérletre.
Van egy hosszú kordbársony aljam, sajnos barna, és nem túl alkalmi, de szerintem ezzel kezdek valamit.
Ha előre tudom, hétvégén leutazom tesómhoz, biztos találtunk volna valamit, ő az a tipikus nagy öltözködős csaj...
Nagyon-nagyon aranyos vagy, tudd meg:))))
Ezt azért meg fogom mondani a b.nőmnek, hogy egy idegen "képes lett" volna ruhát kölcsönözni, a legjobb b.nő meg nem.
De sajnos pesti vagyok, magasabb, és nagyobb súlyú...
Hmmm, hát nekem van egy all in one fekete nadrágom. Nem farmer, hanem ilyen sztreccses anyagból van, trapézos...
Hétköznap is ezt hordom, de hétköznapi felsőkkel. Vizsgára pedig felvettem hozzá egy fehér inget, arra pedig egy V kivágású pulcsit. Esetleg feldobom egy sállal. A sálak tényleg mindig jól jönnek :) Akár selyem, akár valami önmagában nyomott mintás nehezebb anyag. :)
A fekete gatyó jó ötlet, ha elkezdek dolgozni, biztos csinálok magamnak egy normális, "alap" ruhatárat, hogy soha ne jöjjek zavarba, ha váratlan helyzetek adódnak.
Nem vagyok antinő, csak kevesebb az érzékem ehhez.
Egyébként javult a helyzet!
Találtam a szekrény alján egy másik aljat, ez is barna, ez is kord, de az alján kicsit díszes, szóval erre nagyjából rá lehet mondani, hogy ünnepi. A blúz meg az lesz, amiben vizsgáztam.
Nem leszek egyedi, de legalább nem égő.
Sál szerintem ehhez nem jó, meg nem az én stílusom. Mindig csodáltam azokat a nőket, akik a nyakuk köré tekerintettek egy sálat, és elegánsak lettek. Nekem a sál úgy néz ki, mint egyes pasikon a félresiklott nyakkendő. Még kiegészítőkön gondolkodom. Smink az tuti lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!