Érzi valaki még itt azt, hogy nem úgy sikerült az élete, ahogy eltervezte pár évvel ezelőtt?
Figyelt kérdés
Pl. férjhez ment, de nem jutott egyről a kettőre. Gondolok itt ilyenre, hogy terveztek gyermeket, de nem lett, vagy nagyobb lakásba szeretett volna valaki költözni, de még mindig a kicsiben van. stb.2011. jún. 8. 14:17
1/4 anonim válasza:
Figyelj, szerintem az itt lévők 85%-a ezt érzi :/
2/4 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest nem jönnek válaszok.
2011. jún. 8. 14:57
3/4 anonim válasza:
Egy csomó dolog nem úgy történik az életben, ahogy azt eltervezzük. Ezért is mondják azt, hogy 2 Ember tervez, Isten végez." Mi is történne, ha úgy történnének a dolgok, ahogyan azt szeretnénk?
Egyébként miért kérdezed? Sajnálni kellene, hogy nem minden sikerül?
4/4 anonim válasza:
Nekem nem úgy alakult az életem, ahogy elterveztem, de alapjában nagyon meg vagyok elégedve. Pl:
- Bölcsész szakon végeztem, de sikerült elhelyezkednem az IT szektorban, jó munkahelyem van.
- nem terveztem a korai gyerekvállalást, de végső soron jól belejöttem, a feleségemet szeretem
- csomó rövid távú tervem megvalósult
A tanulság: az ember rövid távra tervezzen, akkor nem érik meglepetések, hosszútávra úgyse lehet tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!